Μια Φώτο μια Ιστορία

Τόνια Σωτηροπούλου: Το «κορίτσι» του Τζείμς Μποντ για... λίγα δευτερόλεπτα! (video)

Τόνια Σωτηροπούλου: Το «κορίτσι» του Τζείμς Μποντ για... λίγα δευτερόλεπτα! (video)
26 Οκτωβρίου 2012: Η πρεμιέρα του Skyfall είναι γεγονός... για την Ελλάδα όμως την διαφορά κάνει το «κορίτσι» του Τζέιμς Μποντ, η δικιά μας Τόνια Σωτηροπούλου.
Σχετικά Άρθρα

Γράφει η Ευτυχία Γιαπουτζή 

Ο πράκτορας 007 έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια κόσμο με τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ να σημειώνουν κάθε φορά τρελή επιτυχία. Το 2012 κυκλοφόρησε η 23η προσθήκη στη σειρά ταινιών Τζέιμς Μποντ, το Skyfall.  

Σίγουρα από τη συγκεκριμένη ταινία ξεχώρισε το soundtrack και η ερμηνεία της πολυαγαπημένης Adele. Στην Ελλάδα όμως τα φώτα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα αλλού. Μπορεί ο Ντάνιελ Κρεγκ να μονοπωλεί το ενδιαφέρον (τις περισσότερες φορές) όμως τα κορίτσια του Τζέιμς Μποντ δεν περνάνε απαρατήρητα... ειδικά άμα πρόκειται για μια Ελληνίδα

Ο ντόρος που είχε δημιουργηθεί γύρω από το πρόσωπο της Τόνιας Σωτηροπούλου όταν μαθεύτηκε ότι πήρε τον ρόλο ήταν τεράστιος. Με προσμονή οι θεατές περίμεναν να την δουν στη μεγάλη οθόνη για να νιώσουν την περηφάνεια που μια κοπέλα του τόπου μας βρέθηκε ανάμεσα σε αστέρες του Χόλυγουντ.  

Λίγα δευτερόλεπτα, μια ερωτική στιγμή, ένα κρεβάτι, ένα ροζ παρεό, ο Ντάνιελ Κρεγκ, μια μπύρα... είναι η σκηνή που θα κάνουν την 34χρονη ηθοποιό την πρώτη Ελληνίδα «κορίτσι» του Τζέιμς Μποντ!  

Δείτε παρακάτω τη σκηνή:   

Φυσικά η απλότητα της σκηνής και το μέγεθος της δεν δικαιολογούν τις διαστάσεις που έλαβε το θέμα, ούτε και τις αμέτρητες συνεντεύξεις που ακολούθησαν, όμως η Σωτηροπούλου έζησε μια εμπειρία που θα έχει να διηγείται μια ζωή και που πολλές θα ζήλευαν!  

Το παράξενο ήταν όταν μετά από καιρό ο Ντάνιελ Κρεγκ ρωτήθηκε για την Ελληνίδα και την μπέρδεψε με την ηθοποιό της επόμενης ταινίας: «Ναι, στο Μεξικό. Ήταν φανταστική ανάμνηση. Εκεί γυρίσαμε μια εξαιρετική σκηνή. Κάναμε αναπαράσταση της γιορτής των νεκρών. Έμαθα ότι η παρέλαση που γυρίσαμε τότε, γίνεται πια κάθε χρόνο στην πόλη του Μεξικό», ανέφερε ο πράκτορας 007 έχοντας στο μυαλό του το Spectre που γυρίστηκε το 2015

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0