Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε τα δικά του συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση της EuroLeague και αναφέρθηκε στην διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στην Αθήνα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση της EuroLeague ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εξαιρετική διοργάνωση του Final Four στην Ελλάδα.
Αναλυτικά:
«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, μας έδωσε πολύ μεγάλη χαρά η κατάκτηση του τέταρτου ευρωπαϊκού τροπαίου από μια ομάδα που ήταν η καλύτερη καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Το έδειξε και στο γήπεδο και ας μας καρδιοχτύπησε λίγο στα τελευταία λεπτά. Να πω από πλευράς Πολιτείας πως αναλάβαμε ένα ρίσκο, φέρνοντας τη διοργάνωση στην Αθήνα. Εμείς χρηματοδοτήσαμε αυτή την επένδυση. Προφανώς είναι πολύ όμορφο αυτή η προσπάθεια να συνδυάζεται με μια άρτια διοργάνωση αυτής της απαιτητικής μπασκετικής γιορτής».






