eSports & Games

NBA 2K23: Κορυφαίος παίκτης ο... 97άρης Αντετοκούνμπο, «cheat» ο Κάρι με «99» στα τρίποντα!

NBA 2K23: Κορυφαίος παίκτης ο... 97άρης Αντετοκούνμπο, «cheat» ο Κάρι με «99» στα τρίποντα!
Έγιναν γνωστά τα ratings των κορυφαίων παικτών του νέου ΝΒΑ 2K23, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να... μην έχει αντίπαλο, όντας ο κορυφαίος του παιχνιδιού με βαθμολογία «97»! Γκρίνια από Ντουράντ που ήθελε «99»...
Η 2Κ Games έκανε γνωστά τα στατιστικά των κορυφαίων παιχτών που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο κορυφαίο παιχνίδι για το NBA, με τον... δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκεται μόνος πρώτος με συνολική βαθμολογία «97»! Ο Giannis εκτός από την... πραγματική ζωή και τα παρκέ τόσο του ΝΒΑ, όσο και του Ευρωμπάσκετ κυριαρχεί και στον «ψηφιακό κόσμο», επιβεβαιώνοντας αυτό που πλέον παραδέχονται σχεδόν όλοι: Πως είναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας του πλανήτη! 

Στα περισινά ratings, ο «Greek Freak» ήταν και πάλι πρώτος, με βαθμολογία «96» όμως είχε... συγκατοίκους στην κορυφή του παιχνιδιού, τους Λεμπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ και Στεφ Κάρι. Στη νέα έκδοση του παιχνιδιού όμως ο Giannis ανέβηκε στο «97» και τους άφησε όλους πίσω! Συγκεκριμένα τη 2η θέση στο NBA 2K23, με βαθμολογία «96» μοιράζονται οι Λεμπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι, Τζοέλ Εμπίντ, Κέβιν Ντουράντ και Νίκολα Γιόκιτς. Λίγο πιο χαμηλά βρίσκεται ο Λούκα Ντόντσιτς με «95» και ακολουθεί ο Καουάι Λέοναρντ με «94». Την πρώτη δεκάδα κλείνουν οι Τζέισον Τέιτουμ, Τζίμι Μπάτλερ και ο νεαρός ηγέτης των Μέμφις Γκρίζλις, Τζα Μοράντ, με βαθμολογία «93» αμφότεροι.

Παράλληλα εντύπωση προκαλεί το «99» rating του Στεφ Κάρι σε ότι έχει να κάνει με σουτ 3 πόντων που έχει... τερματίσει την συγκεκριμένη κατηγορία και θα αποτελέσει ένα από τα «cheat» του παιχνιδιού. Στα καρφώματα ξεχωρίζει το «97» του Μοράντ ενώ στους «rookies» πρώτος σε στατιστικά βρίσκεται ο Πάολο Μπανκέρο που οι Ορλάντο Μάτζικ επέλεξαν στο νούμερο «1» του ντραφτ, με συνολική βαθμολογιία «78». 

Υπάρχουν όμως και αυτοί που δυσανασχέτησαν με τις βαθμολογίες που τους έδωσε το κορυφαίο ηλεκτρονικό παιχνίδι μπάσκετ παγκοσμίως, με χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του... γκρινιάρη Κέβιν Ντουράντ που έκανε τα παράπονά του μέσω του τουίτερ. Συγκεκριμένα ο σούπερ σταρ των Μπρούκλιν Νετς, απευθυνόμενος στην 2Κ αναρωτήθηκε γιατί δεν βρίσκεται ο ίδιος στην πρώτη θέση, θεωρώντας ότι θα έπρεπε να έχει βαθμολογία 99 στα 100... Το χαρακτήρισε μάλιστα αστείο, ζητώντας εξηγήσεις από την εταιρία, νιώθοντας αδικημένος... 
Και ο Κλέι Τόμπσον όμως εκδήλωσε την έντονη δυσαρέσκειά του, συγκεκριμένα για τη βαθμολογία «88» στα σουτ τριών πόντων που τον φέρνει αρκετά πιο χαμηλά από τον «Splash Brother» του Στεφ Κάρι, ζητώντας μάλιστα μεγαλύτερο σεβασμό στο όνομά του! 
Σε επίπεδο γυναικών και για το WNBA, κορυφαία παίκτρια για το 2Κ23 είναι η Μπριάνα Στιούαρτ, με συνολική βαθμολογία «96», η οποία μοιράζεται την 1η θέση με την Άτζα Ουίλσον, την φόργουορντ «Las Vegas Aces» που επίσης βρίσκεται στο «96» rating.

Έκτορας Σταυρόπουλος 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0