Face to Face

Ο Πέτρος Μελισσαράτος στο BN Sports: «Αυτό που νιώθουμε είναι μοναδικό, ειπωθήκανε πολλά για την ομάδα στη διάρκεια της σεζόν!» (video)

Ο Πέτρος Μελισσαράτος στο BN Sports: «Αυτό που νιώθουμε είναι μοναδικό, ειπωθήκανε πολλά για την ομάδα στη διάρκεια της σεζόν!» (video)

Ο Πέτρος Μελισσαράτος μίλησε στο BN Sports μετά τον θρίαμβο του Μίλωνα και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, τονίζοντας τον τρόπο που δικαιώθηκε η ομάδα μέσα από την αμφισβήτηση, και τη σημασία αυτής της επιτυχίας.

Δηλώσεις στον Αντρέα Φούντα

Ο Πέτρος Μελισσαράτος αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες του Μίλωνα, αλλά και αυτόν με τη μεγαλύτερη πείρα και τη μακρύτερη πορεία στο ελληνικό μπάσκετ. Επομένως, είναι σε θέση να γνωρίζει τη σημασία του σπουδαίου επιτεύγματος του Μίλωνα, με την άνοδο στην Basket League μετά τον θρίαμβο κόντρα στον Πανιώνιο στο Final Four της Elite League.

Αν και το κλίμα στην ομάδα ήταν απόλυτα πανηγυρικό, ο ίδιος θέλησε να σταθεί σε πράγματα που έγιναν και ακούστηκαν στη διάρκεια της σεζόν, και στην αμφισβήτηση που δέχθηκε η ομάδα και οι συμπαίκτες του.

«Είναι κάτι πολύ μεγάλο αυτό που έγινε σήμερα. Ο Μίλωνας μετά από πάρα πολλά χρόνια είναι στην πρώτη κατηγορία. Τα συναισθήματα είναι τρομερά, αυτό που νιώθουμε είναι κάτι μοναδικό. Αυτή η ομάδα δέχθηκε πάρα πολύ μεγάλη αμφισβήτηση στα μέσα της σεζόν. Ειπωθήκανε διάφορα πράγματα, ότι δεν ήμασταν για αυτό το επίπεδο. Ότι κάποια παιδιά έπρεπε να φύγουν από την ομάδα, και κάποιοι άλλοι δεν έκαναν για αυτό το επίπεδο. Τελικά όμως, καταφέραμε αυτό που όλοι θέλαμε, να πάρουμε το πρωτάθλημα. Σαφώς αυτό το επίτευγμα παίρνει μεγαλύτερη αξία, λόγω του αντιπάλου που είχαμε να αντιμετωπίσου, του Πανιωνίου, ο οποίος είναι μια εκπληκτική ομάδα».

Ο Μίλωνας αποτελεί μια ομάδα που στηρίζεται εν πολλοίς, στο επιθετικό κομμάτι, στους δύο χαρισματικούς ξένους που διαθέτει (Μπράιαντ, Μπαρτ). Χθες, όμως, ο ελληνικός κορμός της ομάδα ήταν αυτός που έκανε συγκλονιστική διαφορά. Ο Μελισσαράτος, παρέα κυρίως με Κανονίδη και Δημάκο, πραγματοποίησαν πραγματική κατάθεση ψυχής, όντες ταυτόχρονα καθοριστικοί σε αγωνιστικό επίπεδο:

«Αυτή η ομάδα δε φτιάχτηκε για να στηρίζεται σε έναν ή δύο παίκτες. Παίρνουμε πάρα πολύ μεγάλη βοήθεια από τον Στιβ και τον Ζακ, αλλά όταν η ομάδα τον χρειάζεται βγαίνουμε όλοι μπροστά. Σήμερα δώσαμε το κάτι παραπάνω, για να βοηθήσουμε την ομάδα να φτάσει στον στόχο της».

Η χαρά και η ευφορία, αργά ή γρήγορα, θα δώσουν τη θέση τους στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν για τον Μίλωνα, ο οποίος θα έχει πολλά ανοιχτά ζητήματα. Όπως ανέφερε και ο Πέτρος Μείσσαράτος, αυτά είναι θέματα τα οποία εξαρτώνται από τη διοίκηση, και όχι κάτι με το οποίο θα ασχοληθούν άμεσα τα μέλη της ομάδας.

«Αυτά τα γνωρίζει μόνο η διοίκηση. Εμείς προς το παρόν χαιρόμαστε αυτό που πετύχαμε σήμερα και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι για αυτό που ζούμε».



www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0