Face to Face

Ο Τραϊανός Δέλλας στο BN Sports: «Εύχομαι ο Ολυμπιακός να κρατήσει το κύπελλο στην Ελλάδα!»

Ο Τραϊανός Δέλλας στο BN Sports: «Εύχομαι ο Ολυμπιακός να κρατήσει το κύπελλο στην Ελλάδα!»
Ο Τραϊανός Δέλλας παρευρέθηκε στο Fan Festival του Europa Conference League και μίλησε στο BN Sports για την αναμέτρησή του Ολυμπιακού απέναντι στην Φιορεντίνα (29/05, 22:00), για την επιλογή της UEFA να τον «χρίσει» πρεσβευτή του τελικού, αλλά και για την συμπλήρωση 20 χρόνων από την κατάκτηση του EURO με την Εθνική Ελλάδος!

Δηλώσεις στον Διονύση Καλαϊζή 

Όλα είναι έτοιμα για τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού απέναντι στην Φιορεντίνα (29/05, 22:00). Το BN Sports βρέθηκε στο Fan Festival του Europa Conference League, που διοργανώνεται στην πλατεία Κοτζιά και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Τραϊανό Δέλλα.

Ο πρώην Έλληνας διεθνής έχει επιλεxθεί από την UEFA, να είναι ο επίσημος ambassador του τελικού της Αθήνας.

Ο Δέλλας έκανε λόγο για την «μάχη» του Ολυμπιακού απέναντι στην Φιορεντίνα, για την χαρά που του έδωσε η UEFA με την επιλογή της να τον «χρίσει» πρεσβευτή του τελικού, αλλά και για την συμπλήρωση 20 χρόνων από την κατάκτηση του EURO με την Εθνική Ελλάδος. 

Έχετε επιλεχθεί να είστε πρεσβευτής του τελικού του Europa Conference League, πώς νιώθετε για αυτό; 

«Νιώθω πολύ όμορφα, θα προτιμούσα να είμαι ποδοσφαιριστής για να μπορέσω να παίξω στον τελικό, αλλά πέρασαν τα χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστώ την UEFA, για την τιμή που μου έκανε να με χρήσει ambassador».  

MONACO, MONACO - SEPTEMBER 01: Final Ambassador: Traianos Dellas takes to the stage during the UEFA Europa Conference League 2023/24 Group Stage Draw at Grimaldi Forum on September 01, 2023 in Monaco, Monaco. (Photo by Valerio Pennicino - UEFA/UEFA via Getty Images)

Στον τελικό της διοργάνωσης βρίσκεται μία ομάδα από την Ιταλία, μία χώρα που έχετε πολλά χρόνια εμπειρία και φυσικά ο Ολυμπιακός, η πρόβλεψη σας για την αναμέτρηση αυτή; 

«Νομίζω θα είναι αμφίρροπο το παιχνίδι, πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αφού και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές. Εύχομαι ο Ολυμπιακός να κρατήσει το κύπελλο στην Αθήνα και στην Ελλάδα!» 

DELLLAS_ROMA.jpg

Ολοκληρώνονται 20 χρόνια από την κατάκτηση του EURΟ από την Ελλάδα. Πώς νιώθετε όταν γυρνάτε τον χρόνο πίσω και θυμάστε αυτήν την επιτυχία; 

«Οι αναμνήσεις από το EURO είναι πολύ όμορφες και θα τις θυμόμαστε για μία ζωή εμείς που παίξαμε, αλλά και ο κόσμος που τις έζησε!» 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0