Face to Face

Ο Κώστας Σλούκας στο BN Sports: «Νιώθω δικαίωση, πανηγυρίζω την EuroLeague με τον Παναθηναϊκό!» (video)

Ο Κώστας Σλούκας στο BN Sports: «Νιώθω δικαίωση, πανηγυρίζω την EuroLeague με τον Παναθηναϊκό!» (video)

Ο «αρχιτέκτονας» του 7ου αστεριού στο BN Sports! Ο Κώστας Σλούκας οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης, έσπευσε να δώσει τα εύσημα σε κάθε συντελεστή της ομάδας, αλλά και να παραδεχθεί πως αυτό το τρόπαιο, ήταν και μία δικαίωση για τον ίδιο.

Αποστολή στο Βερολίνο: Ευτυχία Οικονομίδου

Ήταν εκεί την πιο κρίσιμη στιγμή! Ο Κώστας Σλούκας κατέθεσε την ψυχή του στο παρκέ, στον τελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αναδείχθηκε MVP του Final Four στο Βερολίνο και συνεισέφερε τα μέγιστα, για να «ραφτεί» το 7ο αστέρι στη φανέλα του Παναθηναϊκού!

Το καλοκαίρι πήρε μία δύσκολη απόφαση. Έβγαλε τα «ερυθρόλευκα» και έβαλε τα «πράσινα», αλλά το αποτέλεσμα, τον δικαιώνει απόλυτα.

Αυτό ανέφερε άλλωστε και ο αρχηγός του «τριφυλλιού», μιλώντας στο BN Sports και την Ευτυχία Οικονομίδου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του «πράσινου» θριάμβου!

Δείτε όσα ανέφερε στην κάμερα του BN Sports:

Αναλυτικά, τα λόγια του Κώστα Σλούκα:

«Είμαι πολύ περήφανος για όλους. Για τους συμπαίκτες μου, για τον κόσμο, για τον προπονητή μου. Για τον πρόεδρο που πίστεψε στο όνειρο. Όλοι μαζί καταφέραμε να γράψουμε ιστορία».

Ενώ έπειτα πρόσθεσε, αναφορικά με την προσωπική του δικαίωση: «Εννοείται πως είναι δικαίωση. Πανηγυρίζω το 7ο ευρωπαϊκό τρόπαιο του Παναθηναϊκού».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0