Μια Φώτο μια Ιστορία

Rookie, αλλά πηγή έμπνευσης: Πριν έρθει στον Παναθηναϊκό, ο Ναν έγινε… στίχος σε πλατινένιο τραγούδι! (video)

Rookie, αλλά πηγή έμπνευσης: Πριν έρθει στον Παναθηναϊκό, ο Ναν έγινε… στίχος σε πλατινένιο τραγούδι! (video)
15/05/2020: Ο Κέντρικ Ναν διανύει μία εξαιρετική πρώτη σεζόν στο NBA και ένας από τους πιο γνωστούς ράπερ των ΗΠΑ τον... χρησιμοποιεί σε τραγούδι του, το οποίο στη συνέχεια θα γίνει πλατινένιο!

Γράφει ο Γιώργος Καπουκάκης  

Στην πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη, ο Κέντρικ Ναν διανύει εξαιρετικές εμφανίσεις, με τον Αμερικάνο πρώην NBAερ να πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final Four της EuroLeague.

Ο Αμερικάνος γκαρντ... άλλαξε κατά πολύ την αγωνιστική εικόνα του «τριφυλλιού» και έδειξε σε όλους την απαράμιλλη ποιότητά του και την αυτοπεποίθηση του μέσα στο παρκέ.  


Και όλα αυτά, τη στιγμή που όταν ο Αμερικάνος συμφωνούσε να περάσει την άλλη άκρη του Ατλαντικού για λογαριασμό της ελληνικής ομάδας, γνώρισε πως θα πραγματοποιήσει ένα... ταξίδι στο «άγνωστο».

Το ευρωπαϊκό μπάσκετ για τον Ναν ήταν κάτι εντελώς... καινούριο. Άλλωστε, ο 28χρονος είχε αγωνιστεί για τρεις σεζόν στο NBA και παρότι δεν ήταν παίκτης από το «πάνω ράφι» για τον «μαγικό» κόσμο, ήταν ένας αθλητής στον οποίο θα μπορούσε να στηριχτεί μία ομάδα, έτσι ώστε να έχει μία αξιόπιστη λύση στον πάγκο.

Πόσοι γνώριζαν όμως ότι στην πρώτη του σεζόν στο NBA, όπου φορούσε τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ, ο Κέντρικ Ναν είχε γίνει στίχος τραγουδιού από γνωστό ράπερ των ΗΠΑ;  


Κι όμως, πριν από τέσσερα χρόνια ο Polo G είχε κυκλοφορήσει το τραγούδι «21», το οποίο ήταν μέρος του δίσκου του («THE GOAT») και μέσα σε αυτό είχε αναφερθεί στον Κέντρικ Ναν.

«Τους κάνω ό,τι θέλω στο παρκέ σαν να είμαι ο Κέντρικ Ναν», φέρεται να τραγουδάει ο καλλιτέχνης από το Σικάγο, σε περίπτωση που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η... πλησιέστερη μετάφραση στη slang γλώσσα των Αμερικάνων.

Πρόκειται για ένα τραγούδι, το οποίο λατρεύτηκε από τους θαυμαστές του Polo G, μέτρησε πάνω από 120.000.000 προβολές στο YouTube και στη συνέχεια έγινε μέχρι και πλατινένιο!  


Μάλιστα, το «21» συνοδεύτηκε από μία αγωνιστική περίοδο, στην οποία ο Κέντρικ Ναν έφτασε μέχρι και στους τελικούς του NBA με τους Μαϊάμι Χιτ, ενώ ήρθε δεύτερος - πίσω από τον Τζα Μοράντ - στη σχετική ψηφοφορία, για τον κορυφαίο rookie της σεζόν 2019-20.

Ο νυν γκαρντ του Παναθηναϊκού είχε εντυπωσιάσει το κοινό του NBA εκείνη τη χρονιά και είχε... αναγκάσει τον συμπατριώτη του, να τον «χρησιμοποιήσει», σε ένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια του μέχρι σήμερα!

 www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0