Μια Φώτο μια Ιστορία

Βρήκαμε τον παίκτη που θα έπαιρνε πρώτος μπλε κάρτα: Ο Φερναντίνιο, στην Βραζιλία, στην αντίδραση της… σεζόν! (video)

Βρήκαμε τον παίκτη που θα έπαιρνε πρώτος μπλε κάρτα: Ο Φερναντίνιο, στην Βραζιλία, στην αντίδραση της… σεζόν! (video)

Μπορεί κάποιος να εκνευριστεί τόσο πολύ, απλώς για μία πάσα που δεν έφτασε στον «προορισμό» της; Ναι, είναι πιθανό. Αυτό ακριβώς συνέβη με τον Φερναντίνιο, που λίγο έλειψε να χτυπήσει τον διαιτητή. Πάντως, αν υπήρχε στο ποδόσφαιρο η μπλε κάρτα, σίγουρα θα την είχε αντικρίσει!

Ο Φερναντίνιο από το 2022 έχει επιστρέψει στην πατρίδα του και αγωνίζεται στην Ατλέτικο Παραναένσε, έχοντας κλείσει τον απόλυτα επιτυχημένο κύκλο του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο άλλοτε εντυπωσιακός χαφ των «πολιτών» δεν συνηθίζει γενικότερα να αντιδρά… νευρικά. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, «τρελάθηκε», βλέποντας τον ρέφερι της αναμέτρησης της Ατλέτικο Παραναένσε με την Οπεράριο να μπλοκάρει άθελά του μια μεταβίβαση! 

Ο Φερναντίνιο το είδε και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του, καθώς θεωρούσε πως η εν λόγω πάσα, είχε την δυνατότητα να βγάλει στην επίθεση την ομάδα του, με πολύ καλές προϋποθέσεις. Για τον λόγο αυτόν, πλησίασε τον διαιτητή και δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Φώναζε, ούρλιαζε, είχε σφίξει τις γροθιές του και έπιανε το κεφάλι του, σαν να μην μπορεί να αντιληφθεί πώς συνέβη αυτό. Ο διαιτητής του ζήτησε να απομακρυνθεί και ο Φερναντίνιο το έκανε με… δυσκολία.

Σε περίπτωση φυσικά που υπήρχε η μπλε κάρτα, τότε δεδομένα θα την είχε αντικρίσει. Διότι αν αυτή έκανε την εμφάνισή της στο ποδόσφαιρο, αυτό θα ήταν και το νόημά της… Να συνετίζει όποιον διαμαρτύρεται έντονα στον ποδοσφαιριστή ή να θέτει εκτός αγωνιστικού χώρου κάποιον για 10 λεπτά, αν το μαρκάρισμά του είναι πιο σκληρό από μία απλή κίτρινη κάρτα.

Ο Φερναντίνιο θα άνηκε στην πρώτη κατηγορία… Και η αντίδραση που θα δείτε μαρτυρά τον λόγο:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0