Μια Φώτο μια Ιστορία

Η Νότιγχαμ δεν ξεχνά: 92χρονη οπαδός γυρίζει στο City Ground, μία… αγάπη που στερήθηκε για 12 χρόνια!

Η Νότιγχαμ δεν ξεχνά: 92χρονη οπαδός γυρίζει στο City Ground, μία… αγάπη που στερήθηκε για 12 χρόνια!

Η σταδιακή απώλεια της όρασής της, την κράτησε μακριά από την αγαπημένη της ομάδα, ωστόσο η Βέρα Χιλ ήθελε όσο τίποτα να βρεθεί ξανά στο City Ground και η Νότιγχαμ Φόρεστ τη βοήθησε να το καταφέρει!

Γράφει ο Γιώργος Καπουκάκης

Ξεκίνησε να πηγαίνει στο γήπεδο της Νότιγχαμ Φόρεστ τη δεκαετία του '70 μαζί με τον άνδρα της. Όταν ο σύζυγός της έφυγε από τη ζωή, συνέχισε να πηγαίνει στο City Ground, αλλά αυτή τη φορά με τον γιο της.

Η Βέρα Χιλ σταδιακά λάτρεψε την ατμόσφαιρα που υπάρχει σε ένα από τα πιο... ατμοσφαιρικά γήπεδα στην Αγγλία και δεν έφυγε... λεπτό από την θέση της.

Πάντως, λόγω ενός προβλήματος υγείας που προέκυψε και το οποίο επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την όρασή της, η ίδια αποφάσισε να μην ανανεώσει το εισιτήριο διαρκείας της και σταμάτησε να πηγαίνει στο City Ground από το 2012.


Παρόλα αυτά, ήταν φανερό πως η Βέρα δύσκολα θα μπορούσε να ζήσει δίχως τη Νότιγχαμ και προσπαθούσε να βρει τρόπο, έτσι ώστε να παραμείνει κοντά στην ομάδα που παρακολουθούσε ανελλιπώς κάθε εβδομάδα.

Πλέον, η ίδια βρίσκεται στο 92ο έτος της ηλικίας της και πρόσφατα, οι άνθρωποι της Νότιγχαμ της έκαναν ένα υπέροχο δώρο, αφού την προσκάλεσαν στο γήπεδο, έτσι ώστε να ακούσει για μια ακόμη φορά, την υπέροχη ατμόσφαιρα, αλλά και τον κόσμο.

Η Βέρα Χιλ πήρε την... αγαπημένη της θέση στην κερκίδα και ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, ενώ η χαρά της μπορεί να... κρυβόταν καλά, αλλά ήταν έτοιμη να «ξεχειλίσει». Μάλιστα το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε ο σύλλογος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν άκρως συγκινητικό και συνάμα, ιδιαίτερα ανατριχιαστικό!

Διότι μερικές φορές, το ποδόσφαιρο είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό άθλημα...

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0