Μια Φώτο μια Ιστορία

Όταν η EFL κάνει εξαιρέσεις: Το γκολ του Φίλοτζιν… έπρεπε να μετρήσει σε αυτόν και έγινε πράξη! (video)

Όταν η EFL κάνει εξαιρέσεις: Το γκολ του Φίλοτζιν… έπρεπε να μετρήσει σε αυτόν και έγινε πράξη! (video)

Οι κανόνες είναι… κανόνες. Πρέπει να τηρούνται. Υπάρχουν όμως και μερικές περιπτώσεις, στις οποίες πρέπει να υπάρχουν και εξαιρέσεις. Όπως στο γκολ του Φίλοτζιν της Χαλ, το οποίο πιστώθηκε σε αυτόν και άπαντες δίνουν συγχαρητήρια στην EFL!

Ο Τζέιντεν Φίλοτζιν της Χαλ θα μπορούσε από τώρα να πάρει το βραβείο Puskas στο σπίτι του με αυτό που έκανε στο παιχνίδι με τη Ρόδεραμ, ωστόσο, η ποδοσφαιρική μαγεία που πρόσφερε στον κόσμο, χρεώθηκε αυτογκόλ σε αντίπαλο για μια μικρή επαφή! 

Ή τουλάχιστον έτσι… νομίζαμε. Οι «τίγρεις» απέκτησαν το προβάδισμα με σκορ 2-1 στο Νότιο Γιόρκσαϊρ, ανατρέποντας μέσα σε 5' την εις βάρος τους κατάσταση!

Το πρώτο από τα δυο τέρματα της Χαλ ήρθε στο 71ο λεπτό και θα έπρεπε να έχει πιστωθεί δικαιωματικά στον Φίλοτζιν, ωστόσο, μια μικρή επαφή του Χάμφρις με τη μπάλα, ανάγκασε τα επίσημα στοιχεία να καταγράψουν αυτογκόλ!

Πάντα όμως πρέπει να γίνονται και μερικές εξαιρέσεις, όταν οι περιπτώσεις είναι τόσο ιδιαίτερες. Και πράγματι, έτσι συνέβη.

Αν και αρχικά είχε πιστωθεί ως αυτογκόλ λόγω της κόντρας, η EFL έκανε αυτό που άρμοζε στην περίσταση και πίστωσε το γκολ της χρονιάς στον 22χρονο παίκτη των «τίγρεων»!

Θαυμάστε το, ξανά και ξανά και ξανά!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0