Μια Φώτο μια Ιστορία

Ας μην ξεχνάμε… εύκολα: Τα λάθη του Ονάνα, κάπου τα έχουμε ξαναδεί! (video)

Ας μην ξεχνάμε… εύκολα: Τα λάθη του Ονάνα, κάπου τα έχουμε ξαναδεί! (video)
Ο Αντρέ Ονάνα δεν είναι ο καλύτερος γκολκίπερ του κόσμου. Είναι όμως ο ίδιος τερματοφύλακας που ήρθε από την Ιταλία στο Μάντσεστερ, για να γίνει βασικός στη Γιουνάιτεντ. Ναι, κάνει λάθη. Και στην Ίντερ έκανε. Απλώς, έχουμε την τάση να ξεχνάμε γρήγορα και να θυμόμαστε την πιο πρόσφατη εικόνα του με τα χρώματα των «νερατζούρι»: τον τελικό του ChampionsLeague

Γράφει ο Δημήτρης Μανάκος

Όλοι μιλούν για τον Αντρέ Ονάνα. Για την επιλογή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αφήσει τον Νταβίδ Ντε Χέα να αποχωρήσει από το ρόστερ της ως ελεύθερος και για τον Έρικ Τεν Χαγκ που επέμενε πως ο ιδανικότερος αντικαταστάτης του είναι με διαφορά ο Αντρέ Ονάνα.

Ήθελε μόνο αυτόν, τον είχε ξεχωρίσει και δεν τέθηκε θέμα σύγκρισης με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο οποίος επίσης είχε απασχολήσει τους «κόκκινους διαβόλους».

Εν τέλει, οι Γκλέιζερς αποφάσισαν να του κάνουν το χατίρι, αλλά η αλήθεια είναι πως από τον Αύγουστο, που ξεκίνησε η Premier League και έπειτα, ο Καμερουνέζος γκολκίπερ απασχολεί ναι μεν τον Τύπο, αλλά πάντα με τα… λάθη του.

Δεν είναι σταθερός, δεν φαντάζει σοβαρός, φέρει ευθύνη σε αρκετά γκολ που δέχεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άπαντες αναρωτιούνται πού πήγε εκείνος ο εκπληκτικός τερματοφύλακας της Ίντερ, που αποτέλεσε τον βασικό στην εκπληκτική πορεία των «νερατζούρι» στον τελικό του Champions League.

Η συζήτηση μάλιστα, έχει γίνει ακόμη μεγαλύτερη, μετά την εξόρμηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Τουρκία και τα λάθη του απέναντι στη Γαλατασαράι. Δέχεται… όρθιος το πρώτο γκολ από το φάουλ του Χακίμ Ζίγιεχ, ενώ στην δεύτερη περίπτωση, σε ίδια ακριβώς φάση, λειτουργεί εντελώς αψυχολόγητα, βάζοντας μόνος του την μπάλα στα δίχτυα.

Όλοι λοιπόν απορούν τι… απέγινε εκείνος ο γκολκίπερ της Ίντερ, αλλά η απάντηση είναι απλή… Αυτός είναι ο Αντρέ Ονάνα. Ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο. Με τα λάθη του και τα σωστά του. Ενδέχεται να τον αποθεώσεις τη μία εβδομάδα και να μην τον θες στο ρόστερ της ομάδας σου την επόμενη. Μένει να δούμε κάτι πολύ βασικό… Αν θα λείψει ή όχι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον Ιανουάριο, αφότου αποχωρήσει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής;

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0