Μια Φώτο μια Ιστορία

«Πώς το έβαλα απ' το κέντρο; Αυτοσχεδίασα!»: Ο Νάτσο Σκόκο περιγράφει το εμβληματικό του γκολ! (video)

«Πώς το έβαλα απ' το κέντρο; Αυτοσχεδίασα!»: Ο Νάτσο Σκόκο περιγράφει το εμβληματικό του γκολ! (video)
17/10/2010: Ο Νάτσο Σκόκο έβαλε το γκολ της... ζωής του, σκοράροντας στην έδρα του Άρη στο ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ, στον πάγκο της ΑΕΚ. Χρόνια αργότερα, περιέγραψε ο ίδιος, με ήχο και εικόνα, μιλώντας BN Sports, πώς το έζησε και τι θυμάται από το «ταξίδι» της μπάλας.
Σχετικά Άρθρα
Γράφει ο Φάνης Τσοκανάς

«Έκλεισαν» δεκατρία χρόνια από εκείνο το βράδυ. Όσα, όμως, κι αν περάσουν, όσες φορές κι αν το δει κανείς, αφενός δεν το χορταίνει, αφετέρου δεν μπορεί να φανταστεί τι σκεφτόταν ο Νάτσο Σκόκο, όταν επιχειρούσε να νικήσει τον Μιχάλη Σηφάκη, σχεδόν από το κέντρο του Κλεάνθης Βικελίδης.

«Η αλήθεια είναι πως ήταν ένας αυτοσχεδιασμός της στιγμής» δήλωσε τον Φεβρουάριο του 2022, στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξή του στο BN Sports.

*Διαβάστε εδώ το πρώτο και το δεύτερο μέρος της συνέντευξης


Η ΑΕΚ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, για να αντιμετωπίσει τον Άρη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Σε εκείνο το ματς, έμελλε να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της, ένας άνθρωπος που ανέλαβε τα «ηνία» της, εν τέλει, άλλες τρεις φορές: ο Μανόλο Χιμένεθ!

Το ξεκίνημά του ήταν ιδανικό. Η ΑΕΚ «σκόρπισε» τον Άρη μέσα στην έδρα του, επικρατώντας με σκορ 4-0. Ο κύριος λόγος που το ματς μνημονεύεται έως σήμερα, όμως, ήταν το φοβερό γκολ του Νάτσο Σκόκο, σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου!

Στο παρακάτω βίντεο, αφηγείται ο ίδιος, τόσο πώς πήρε την απόφαση να σουτάρει από τόσο μακριά, όσο και πώς θυμάται την μπάλα να «ταξιδεύει» δεξιά και αριστερά, προτού καταλήξει στα δίχτυα.

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Νάτσο Σκόκο στο BN Sports:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0