Μια Φώτο μια Ιστορία

Ντένις Ρόντμαν: Μία νύφη διαφορετική από τις άλλες για μόλις 24,95 δολάρια!

Ντένις Ρόντμαν: Μία νύφη διαφορετική από τις άλλες για μόλις 24,95 δολάρια!
1996: Από το bad-boy look με τα τατουάζ, τα piercings και τα πολύχρωμα μαλλιά, μέχρι τη μέρα που ντύθηκε νύφη στην παρουσία του βιβλίου του «Bad As I Wanna Be» για να «τραβήξει» τα φώτα της δημοσιότητας, ο Ντένις Ρόντμαν ήταν πάντα (πολύ) μπροστά από την εποχή του.

Γνωστός για τις αμυντικές του αρετές, την έφεση στα ριμπάουντ, αλλά και για τα 5 πρωταθλήματα που κατέκτησε στο NBA με Ντιτρόιτ Πίστονς και Σικάγο Μπουλς. Γνωστός ακόμα για τη σχέση του με τη βασίλισσα της pop, Μαντόνα, αλλά και το σύντομο γάμο του με την ηθοποιό του Baywatch, Κάρμεν Ιλέκτρα. Γνωστός για το bad-boy look με τα τατουάζ, τα piercings και τα πολύχρωμα μαλλιά.

Όπως έχετε καταλάβει πολύ καλά μιλάμε για τον Ντένις Ρόντμαν, μία από τις πλέον γνωστές φυσιογνωμίες του παγκόσμιου αθλητισμού. Έναν άνθρωπο που δεν δίσταζε ή καλύτερα λάτρευε να προκαλεί την προσοχή του κόσμου και που σίγουρα βρισκόταν πάντα πολύ μπροστά από την εποχή του.

Εξάλλου, πόσοι αστέρες του NBA θα τολμούσαν να εμφανιστούν δημόσια ντυμένοι νύφες στα μέσα της δεκαετίας του ’90 ή ακόμα και σήμερα; Και δεν μιλάμε φυσικά για την περίοδο του Halloween, ούτε για κάποιο θεματικό πάρτι, αλλά για την παρουσίαση ενός βιβλίου.

Το 1996, λοιπόν, κυκλοφόρησε το «Bad As I Wanna Be», η αυτοβιογραφία δηλαδή του Ντένις Ρόντμαν (σσ. γραμμένη από τον Τιμ Κέουν). Στο εξώφυλλο του βιβλίου εμφανίζεται ο τότε σούπερ σταρ των Μπουλς, να κάθεται γυμνός πάνω σε μία μηχανή και να περιτριγυρίζεται από μπάλες μπάσκετ. Κόντρα σε αυτή την μάτσο και σέξι εμφάνιση, ο Ρόντμαν αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών και ντυθεί νύφη, ισχυριζόμενος ότι παντρεύεται τον εαυτό του, στην παρουσίαση του βιβλίου του στη Νέα Υόρκη.

bas-as-I-wanna-be_1.jpg

Μάλιστα, σε μία αφοπλιστική δήλωσή του τότε είχε αναφέρει «Θα φόραγα οτιδήποτε για να σας κάνω να ξοδέψετε 24.95 δολάρια!».

Φυσικά ο Ρόντμαν πέτυχε το στόχο του, αφού προκάλεσε φρενίτιδα στα ΜΜΕ της εποχής και είδε το βιβλίο του να μένει στην κορυφή της λίστας των bestsellers των New York Times για 20 διαδοχικές εβδομάδες. Φαίνεται ότι ο Ντένις ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του και στο μάρκετινγκ (του ίδιου του του εαυτού)!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0