Μια Φώτο μια Ιστορία

Αν θέλεις να μετατρέψεις ένα άσημο ματς σε ιστορικό, ρώτα τον Κριστιάνο Ρονάλντο! (video)

Αν θέλεις να μετατρέψεις ένα άσημο ματς σε ιστορικό, ρώτα τον Κριστιάνο Ρονάλντο! (video)

30/09/2015: Ήρθε ως εξτρέμ, έγινε σέντερ φορ και χρειάστηκε έξι χρόνια, για να γίνει πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Με δύο λέξεις, Κριστιάνο Ρονάλντο!

Γράφει ο Φάνης Τσοκανάς

Υπό κανονικές συνθήκες, το Μάλμε - Ρεάλ Μαδρίτης, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League της σεζόν 2014/15, θα είχε «χαθεί» στο... χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όμως, είχε άλλη άποψη.

Ένα άσημο βράδυ, μετατράπηκε σε ιστορικό. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, έξι χρόνια και κάτι μήνες, από την παρουσίασή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, σκόραρε δύο φορές, έφτασε τα 501 γκολ στην καριέρα του και παράλληλα, ισοφάρισε το μυθικό ρεκόρ του Ραούλ. Ποιο; Μα φυσικά αυτό του πρώτου σκόρερ όλων των εποχών, στην ιστορία των Μαδριλένων!



Στις 308 εμφανίσεις του, έως τότε, είχε σημειώσει 323 γκολ! Αριθμός εξωπραγματικός, πόσω μάλλον αν αναλογιστεί κανείς, πως ήρθε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως εξτρέμ και εξελίχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους γκολτζήδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Αν όχι, ο μεγαλύτερος!

Εν τέλει, το «κοντέρ» σταμάτησε να... γράφει το καλοκαίρι του 2018, όταν έβγαλε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, για αυτήν της Γιουβέντους.

Πριν συμβεί αυτό, ωστόσο, πρόλαβε να ανεβάσει τον πήχη στα 450 γκολ, συνδυάζοντάς τα, με 131 ασίστ. Κι όλα αυτά, σε 438 ματς! Ένας πήχης, που πάρα πολύ δύσκολα θα ξεπεραστεί...



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0