Μια Φώτο μια Ιστορία

Παναθηναϊκός: Οι 100 «πράσινες» συμμετοχές στην Ευρώπη συμπληρώθηκαν με διπλό στη Βουλγαρία (video)

Παναθηναϊκός: Οι 100 «πράσινες» συμμετοχές στην Ευρώπη συμπληρώθηκαν με διπλό στη Βουλγαρία (video)
Ο Παναθηναϊκός είχε καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο 100ο του ευρωπαϊκό παιχνίδι, μιας και είχε επικρατήσει με 2-0 της Πίριν εκτός έδρας για το Κύπελλο Κυπελλούχων.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει να θυμάται το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου. Αφορά μία από τις μεγαλύτερές του νίκες στην Ευρώπη; Σίγουρα όχι, αλλά όταν συμπληρώνεις τα 100 ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι κάτι παραπάνω από ιδιαίτερο και τιμητικό. Πόσο μάλλον όταν αυτό συνδυάζεται με νίκη εκτός έδρας.

Οι «πράσινοι» είχαν ταξιδέψει στη Βουλγαρία για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Αντίπαλος του Παναθηναϊκού, η Πιρίν Μπλαγκόεβγκαρντ. Ήταν το πρώτο παιχνίδι της σειράς και η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα, είχε σκοπό να... εντυπωσιάσει. 

Στο ματς της Βουλγαρίας, οι «πράσινοι» είχαν φροντίσει να... γιορτάσουν κατάλληλα το εκατοστό τους ευρωπαϊκό ματς. Με γκολ του Νίκου Νιόπλια στο 70' και του Αλέξη Αλεξούδη στο 84', το «τριφύλλι» είχε πάρει τη νίκη με 2-0.

Ένα αποτέλεσμα που είχε βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Μιας και με 6-1 του δεύτερου ματς, ο Παναθηναϊκός προχώρησε στη διοργάνωση. Σε μία χρονιά που είχε έρθει το double στη «Λεωφόρο», ο Παναθηναϊκός θα έχει να θυμάται και τα 100 ματς στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Και αυτό με θετικό πρόσημο.

Παναγιώτης Ραμαντάνης 

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0