Μια Φώτο μια Ιστορία

Ο Ράμος «πλήγωσε» κάποτε τη Ρεάλ Μαδρίτης, την αγάπησε πολύ και γύρισε να την… ξαναδεί! (video)

Ο Ράμος «πλήγωσε» κάποτε τη Ρεάλ Μαδρίτης, την αγάπησε πολύ και γύρισε να την… ξαναδεί! (video)

Γεγονός είναι η επιστροφή του Σέρχιο Ράμος στην Ισπανία για λογαριασμό της Σεβίλλης, όπου θα βρει απέναντί του την αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης. Όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, ο Ισπανός κάποτε την «πλήγωσε» πολύ. Μετά την αγάπησε φυσικά και αγαπήθηκε όσο λίγοι…

Γράφει ο Δημήτρης Μανάκος

Όλοι τον θυμόμαστε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Πώς γίνεται άλλωστε να τον λησμονήσει κανείς; Μιλάμε για έναν πραγματικό ηγέτη για τη Ρεάλ Μαδρίτης, έναν ποδοσφαιριστή που ταυτίστηκε εκπληκτικά με τον σύλλογο και την κουλτούρα του.

Εξελίχθηκε φοβερά στην Ισπανία, έγινε κομμάτι της ιστορίας της «Βασίλισσας», κατέκτησε τα πάντα με τη φανέλα της, αλλά κάποια στιγμή, το πλήρωμα του χρόνου θα ερχόταν και για αυτόν.

Ο Σέρχιο Ράμος άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 16 χρόνια, αλλά δεν μπορεί μακριά της. Και αφού δεν μπορούσε να επιστρέψει σε αυτήν, σεβόμενος το γεγονός πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν ασχολήθηκε με την περίπτωσή του, επέλεξε να μείνει στη χώρα και να μεταβεί στη Σεβίλλη.

Στην πρώτη του ομάδα δηλαδή στην Ισπανία. Εκεί που ξεχώρισε και αναδείχθηκε, επιβεβαιώνοντας πως δεν ήθελε να αφήσει την Ευρώπη για το Κατάρ ή τη Σαουδική Αραβία.

Ένας πολύ σκληρός κεντρικός αμυντικός, με πολύ τρυφερά συναισθήματα. Γύρισε εκεί από όπου ξεκίνησε, πιθανώς η τεράστια διαδρομή του στο ποδόσφαιρο θα ολοκληρωθεί στο γήπεδο που έπαιξε για πρώτη φορά.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Σέρχιο Ράμος έχει «πληγώσει» και κάποτε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τη σεζόν 2004-05, στην έδρα της Σεβίλλης, στο 2-2 μεταξύ των δύο ομάδων, έχοντας ανοίξει το σκορ.


Έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ και έκανε το 1-0, μπροστά στον Ζινεντίν Ζιντάν και «νικώντας» τον Ίκερ Κασίγιας. Τα υπόλοιπα φυσικά είναι… ιστορία.

Τα έκανε όλα, διακρίθηκε όσο ελάχιστοι, εντυπώθηκε ως ένας εκ των κορυφαίων στη συνείδηση όλων και γύρισε για να κλείσει τον κύκλο εκεί από όπου άρχισε η πορεία του. Γύρισε για να ξαναδεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλλον αυτός είναι και ο λόγος που δεν άφησε ποτέ την Ευρώπη…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0