Μια Φώτο μια Ιστορία

Τζέιμς Χαντ: Το «Playboy» της Formula 1 που λάτρευε τα πάρτι και τις... αεροσυνοδούς (video)

Τζέιμς Χαντ: Το «Playboy» της Formula 1 που λάτρευε τα πάρτι και τις... αεροσυνοδούς (video)
Ο Τζέιμς Χαντ, αν και παγκόσμιος πρωταθλητής της Μακλάρεν, απέκτησε τη φήμη του γόη της Formula 1, η οποία τον συνόδευε έως το τέλος της σκανδαλώδους ζωής του. Η αδυναμία του στο αντίθετο φύλο επισκίασε τα όποια κατορθώματά του στις πίστες του αθλήματος. 

Γράφει η Βασιλική Μπαρτζιώτη

Ο Τζέιμς Χαντ αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες μορφές στην ιστορία της Formula 1, ωστόσο ο ίδιος δεν ξεχώρισε μόνο για τις ικανότητές του στην οδήγηση όσο και για την… πέραση που είχε στο γυναικείο φύλο. 

Αν και παγκόσμιος πρωταθλητής το 1976 με τη Μακλάρεν, ελάχιστοι τον θυμούνται για το συγκεκριμένο κατόρθωμα. Τα ερωτικά σκάνδαλα στα οποία εμπλεκόταν το όνομά του έβλεπαν συνεχώς το φως της δημοσιότητας, μετατρέποντάς τον σε μια μάλλον αντιπαθή φιγούρα. 

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη διοργάνωση το 1973 και η δημοφιλία του δεν άργησε να ανέβει, ειδικά μετά τα δημοσιεύματα που αφορούσαν στην πολυτάραχη προσωπική του ζωή. 

Ο ίδιος αναφερόταν πολύ συχνά σε ένα ιδιαίτερο χάρισμα που είχε, αυτό του να γοητεύει εύκολα τις γυναίκες. Πράγματι, σύμφωνα με μαρτυρίες ατόμων που εργάζονταν στο πλάι του Βρετανού οδηγού έμοιαζε σαν εκείνος να είχε ένα μαγνήτη που προσέλκυε το αντίθετο φύλο. 

james.webp

Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια είχε αποκτήσει το παρατσούκλι του «Playboy» της F1

Τη χρονιά του 1976 και όσο ο ίδιος βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του, φημολογούνταν πως μέχρι το Grand Prix της Ιαπωνίας είχε συνευρεθεί ερωτικά με 35 αεροσυνοδούς της British Airways!

Ο ίδιος του ο γιός, ο Φρέντι Χαντ, σε συνέντευξη που παραχώρησε πολλά χρόνια αργότερα μίλησε για την… ακόλαστη ζωή του πατέρα του, η οποία εκτός από γυναίκες περιελάμβανε ποτό, ναρκωτικά και αμέτρητα πάρτι. 

Ο ίδιος υποστήριξε επίσης πως ο αριθμός των γυναικών με τις οποίες ο πρώην οδηγός της Μακλάρεν είχε συνευρεθεί είναι αστρονομικός, χωρίς να αποκλειει το να αγγίζει τις 5.000! 

james2.webp

Ο Τζειμς Χαντ υπήρξε παντρεμένος δύο φορές και απέκτησε δύο γιούς. Απεβίωσε σε ηλικία μόλις 45 ετών έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη.

Η ζωή του μπορεί να ήταν σύντομη αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως την γλέντησε και με το παραπάνω. 



www.bnsports.gr
   

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0