Μια Φώτο μια Ιστορία

Ντιέγκο και Ντάλμα Μαραντόνα: Μια σχέση... ανεκτίμητη!

Ντιέγκο και Ντάλμα Μαραντόνα: Μια σχέση... ανεκτίμητη!

Η Ντάλμα Μαραντόνα, όταν όλος ο κόσμος αποχαιρετούσε τον θρύλο Ντιέγκο, έλεγε το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο πατέρα της…

Γράφει η Βασιλική Μπαρτζιώτη

Όλη η υφήλιος και ιδιαίτερα η Αργεντινή, τον Νοέμβριο του 2022, θρηνούσε την απώλεια ενός αξεπέραστου ποδοσφαιριστή που όμοιός του δεν θα υπάρξει. Ο Ντιέγκο από τότε είναι αναντικατάστατος τόσο στις καρδιές των φιλάθλων όσο και στις ζωές των παιδιών του, που τον έχασαν νωρίς. Παρά τα πολλά του πάθη και τα προβλήματα που μέχρι τέλους αντιμετώπιζε εξαιτίας των ουσιών,ο ίδιος είχε καλή σχέση με τα παιδιά του και ιδιαίτερα με την μεγαλύτερη του κόρη, Ντάλμα

Η Ντάλμα Μαραντόνα γεννήθηκε το 1987 και ήταν το πρώτο παιδί από τα δύο που ο Ντιέγκο απέκτησε με την Κλαούντια Βιγιαφάνε. Φαίνεται πως της είχε ιδιαίτερη αδυναμία διότι η ίδια τον συνόδευε από πολύ μικρή ηλικία στις προπονήσεις του με τη Νάπολι. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία της μικρής Ντάλμα, την ώρα που έβαζε λουλούδια στις ποδοσφαιρικές κάλτσες του Μαραντόνα, όταν εκείνος προπονούνταν με την ομάδα των Ναπολιτάνων.

DIEGO1.jpg

Όταν εκείνη είχε πιά μεγαλώσει, παρακολουθούσε στο πλάι του ποδοσφαιρικούς αγώνες της Μπόκα Τζούνιορς από τους εξώστες του εμβληματικού γηπέδου Λα Μπομπονέρα. Ο φωτογραφικός φακός πολλές φορές είχε απαθανατίσει το δίδυμο πατέρα - κόρης να πανηγυρίζουν έξαλλα τις νίκες της αγαπημένης τους ομάδας.

δαλμα.jpg


Λίγα χρόνια αργότερα, και συγκεκριμένα το 2020, όταν ο πατέρας της πλέον είχε φύγει από τη ζωή, εκείνη επέστρεψε στο Λα Μπομπονέρα για για να υποστηρίξει την ομάδα της για πρώτη φορά χωρίς να έχει στο πλάι της τον πιό αγαπημένο της άνθρωπο. Το χειροκρότημα του κόσμου αλλά και των παικτών της ομάδας, την έκανε να ξεσπάσει σε λυγμούς γεγονός που αποδείκνυε το πόσο σημαντική ήταν για εκείνη η παρουσία του Ντιέγκο στη ζωή της. 

Μέσω αναρτήσεων της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ντάλμα έχει μιλήσει πολλές φορές για την πολύ ξεχωριστή σχέση που είχε με τον πατέρα της λέγοντας μάλιστα πως ακόμα νιώθει ότι μπορεί να του μιλάει παρά το ότι εκείνος έχει πλέον «φύγει». Η ιστορία της Ντάλμα Μαραντόνα επιβεβαιώνει πως η σχέση μεταξύ ενός πατέρα με την κόρη του, είναι ανεκτίμητης αξίας.

Ακόμα και αν ο πατέρας σου τυγχάνει να είναι για τον κόσμο ένας μύθος, στα δικά σου μάτια θα είναι για πάντα ένας από τους πιό κοντινούς σου ανθρώπους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0