Μια Φώτο μια Ιστορία

Όταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος... έραινε με λουλούδια τον Γιώργο Βαρδινογιάννη!

Όταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος... έραινε με λουλούδια τον Γιώργο Βαρδινογιάννη!
20 Φεβρουαρίου 1996: Παύλος Γιαννακόπουλος και Γιώργος Βαρδινογιάννης δίνουν το «παρών» στον χορό της ΠΑΛΕΦΙΠ, σε μια βραδιά με πολύ... κέφι!
 
Παύλος Γιαννακόπουλος και Γιώργος Βαρδινογιάννης. Δύο από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στην ιστορία του συλλόγου που λέγεται Παναθηναϊκός.
 
Κανένας από τους δύο δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις. Ο πρώτος (μαζί με όλη του την οικογένεια) μεγαλούργησε σε μπάσκετ και ερασιτέχνη, οδηγώντας το τριφύλλι σε τίτλους και θριάμβους άνευ προηγουμένου. Ο δεύτερος, συνέδεσε το όνομα του με το ποδοσφαιρικό τμήμα, καταφέρνοντας να φέρει στον Παναθηναϊκό σπουδαίες διακρίσεις σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
 
Στις 20 Φεβρουαρίου 1996 οι δύο αυτές εξέχουσες προσωπικότητες συναντήθηκαν. Όχι στο πλαίσιο κάποιας σύσκεψης κορυφής, αλλά στον... χορό της ΠΑΛΕΦΙΠ!
 
Οι δύο οικογένειες στα μέσα της δεκαετίας του 1990, είχαν καλές σχέσεις μεταξύ τους, κάτι που αποτυπώθηκε και στην ιστορική φωτογραφία που τραβήχτηκε στην εορταστική εκδήλωση, μία ημέρα, μάλιστα, πριν από την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας με την τρομερή εμφάνιση του Ντομινίκ Γουίλκινς.
 
Αμφότεροι, πήραν το μικρόφωνο και μίλησαν στους παρευρισκόμενους φίλους του τριφυλλιού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Ευχαριστούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη συμπαράσταση που δείχνει σε όλες τις ομάδες μας. Εκείνο που μπορούμε να σας υποσχεθούμε είναι ότι θα κάνουμε κάθε προσπάθεια ώστε όλες οι ομάδες μας να πάνε στον τελικό της Ρώμης στο ποδόσφαιρο και στο Final-4 του μπάσκετ στο Παρίσι».
 
Και όταν, λοιπόν, τελείωσαν οι ομιλίες και το κέφι συνεχίστηκε, τότε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης τραγούδησε με τον παλαίμαχο άσο Αχιλλέα Ασλανίδη το «Θεσσαλονίκη μου, μεγάλη φτωχομάνα» και, σε μία συμβολική κίνηση, ο Παύλος Γιαννακόπουλος τον έλουσε με λουλούδια!

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0