Μια Φώτο μια Ιστορία

Χάμες Ροντρίγκες – Μαρσέλο: Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια… (video)

Χάμες Ροντρίγκες – Μαρσέλο: Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια… (video)

Ο Χάμες Ροντρίγκες προβάρει τα «ερυθρόλευκα» και πρόκειται πολύ σύντομα να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό με έναν άλλοτε συμπαίκτη του στην Ρεάλ Μαδρίτης και καλό του φίλο, Μαρσέλο!

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Βασίλης Βασιλείου

«Μιλάω ακόμα με τον Μπενζεμά, τον Ράμος και τον Μαρσέλο», είχε δηλώσει σε κολομβιανό Μέσο ο Χάμες Ροντρίγκες ενώσω ήταν δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου. Δεν είναι κρυφό ότι ο 31χρονος ποδοσφαιριστής διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους πρώην συμπαίκτες του, μεταξύ των οποίων και ο Μαρσέλο.

Μάλιστα, όταν ο Βραζιλιάνος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κολομβιανός ανέβασε στα social media μια φωτογραφία τους, χαρακτηρίζοντας τον «θρύλο» του συλλόγου.

Η μοίρα τα έφερε έτσι, που οι δύο παλιόφιλοι «ξανασμίγουν» στον Ολυμπιακό και το Γεώργιος Καραϊσκάκης αναμένεται να θυμίσει… Μαδρίτη. Ο Χάμες Ροντρίγκες μετά τις επιδόσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014, έπεισε τον Φλορεντίνο Πέρεθ να δαπανήσει 90 εκατομμύρια ευρώ και να τον κάνει την τέταρτη ακριβότερη μεταγραφή του κόσμου τότε.

μαρσελο_χαμες_ροντριγκες.jpg

Εκεί συνάντησε τον Μαρσέλο, με τον οποίο βέβαια είχαν την πρώτη τους γνωριμία στο Μουντιάλ στην «χώρα του καφέ». Η Βραζιλία αντιμετώπισε την Κολομβία στα προημιτελικά, με τον Χάμες να σκοράρει το γκολ που ψηφίστηκε αργότερα το καλύτερο της διοργάνωσης, αλλά στο τέλος χαμογέλασε η «σελεσάο». Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο μετά το λήξη του αγώνα, με τον Μαρσέλο να παρηγορεί τον Κολομβιανό αστέρα.

Στην Ρεάλ Μαδρίτης, Χάμες και Μαρσέλο ήταν παρέα για τρία χρόνια. Αγωνίστηκαν μαζί σε 96 παιχνίδια και συνολικά σε 5.538 λεπτά, ενώ ο Βραζιλιάνος τρεις φορές δημιούργησε γκολ για τον συμπαίκτη του σε αυτό το διάστημα. Μάλιστα, μόνο με τον Ζοάο Μουτίνιο και τον Τόνι Κρόος έχει παίξει παραπάνω ματς ο Χάμες Ροντρίγκες. Αποκορύφωμα της συνύπαρξής τους, η κατάκτηση δύο Champions League τις σεζόν 2015/16 και 2016/17.

Ο Χάμες ωστόσο αποχώρησε από την «Βασίλισσα» το 2017 με την καριέρα του να παίρνει την κατιούσα και να ψάχνει πλέον μια «αναγέννηση» στον Ολυμπιακό. Μαζί με τον φίλο του στον Πειραιά ωστόσο του δίνεται μια ευκαιρία να θυμηθεί τα παλιά…

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0