Μια Φώτο μια Ιστορία

Η Παρί ξοδεύει 220 εκατ. ευρώ για να αφαιρέσει το «Ν» του Νεϊμάρ από το… MSN!

Η Παρί ξοδεύει 220 εκατ. ευρώ για να αφαιρέσει το «Ν» του Νεϊμάρ από το… MSN!

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 2017, η Παρί Σεν Ζερμέν ενεργοποιεί τη... βόμβα μεγατόνων, κλείνει τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου αστέρα της ΜπαρτσελόναΝεϊμάρ, έναντι 220 εκατομμυρίων ευρών και γράφεται ιστορία!

Γράφει ο Φοίβος Πεφάνης

Ήταν 7 Αυγούστου του 2017, όταν η Παρί Σεν Ζερμέν παρουσίασε τον κόσμο την «μεγαλύτερη μεταγραφή» στην ιστορία του ποδοσφαίρου! Δαπανώντας 220 εκατομμύρια ευρώ για τον Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα.
Neymar pitchside alongside Paris Saint Germain president Nasser Al-Khelaifi after a press conference at the Parc des Princes, following his world record breaking £200million transfer from FC Barcelona to Paris Saint Germain. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Friday August 4, 2017. Photo credit should read: Jonathan Brady/PA Wire. RESTRICTIONS: EDITORIAL USE ONLY
Πέραν του αστρονομικού ποσού που διέθεσε η παριζιάνικη ομάδα του Νασέρ Αλ  Κελαϊφί για να αγοράσει τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου αστέρα, στην παλιά του ομάδα, την Μπαρτσελόνα, επικρατούσε θλίψη, καθώς η τριάδα των Μέσι-Σουάρες-Νεϊμάρ ή αλλιώς η γνωστή σε όλους, «MSN», θα έχανε το «N» του Νεϊμάρ που είχε λατρευτεί από τον κόσμο της Βαρκελώνης και όχι μόνο. 

n49by9zzhqddahkdbbf2.jpeg

Καθώς, αυτός ο νεαρός ποδοσφαιριστής, από τις φαβέλες της Βραζιλίας έμελλε να εκπλήξει άπαντες, με τη βοήθεια ενός Αργεντίνου και ενός Ουρουγουανού. 

Όμως, η μεταγραφή του στην Παρί οδήγησε σε… χαμό. «Το ποδόσφαιρο άλλαξε», έγραψαν τα περισσότερα πρωτοσέλιδα σε όλο τον πλανήτη. Ο Νεϊμάρ και η Παρί κέρδισαν μία θέση στην ιστορία, σπάζοντας ένα ρεκόρ μεταγραφής που δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα και σήμερα. 

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως οι Γάλλοι ετοίμασαν στον Νεϊμάρ υποδοχή… ήρωα. Φωτίζοντας ακόμα και τον Πύργο του Άιφελ, ενώ και το «Παρκ Ντε Πρενς» γέμισε για να υποδεχτεί τον νέο «ηγέτη» της ομάδας με το ν.10 στο πίσω μέρος της φανέλας. Την οποία εμφάνιση θα είχε στη ντουλάπα του κάθε μικρό παιδί από τη Γαλλία, για να επιβεβαιώσει πως ο Νεϊμάρ δεν είναι μόνο ένα πρόσωπο, αλλά και… πηγή έμπνευσης. 
Nike-Paris-Saint-Germain-third-2017-kit-Neymar.jpg

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0