Μια Φώτο μια Ιστορία

Υπάρχει λόγος που δεν έχετε δει τον Μπάτμαν και τον Μανού Τζινόμπιλι ποτέ μαζί (video)

Υπάρχει λόγος που δεν έχετε δει τον Μπάτμαν και τον Μανού Τζινόμπιλι ποτέ μαζί (video)

31 Οκτωβρίου 2009: Οι Σαν Αντόνιο Σπερς υποδέχθηκαν τους Σακραμέντο Κινγκς, με τον αγώνα να διακόπτεται από τις πτήσεις μιας νυχτερίδας. Ο Μανού Τζινόμπιλι φρόντισε να δείξει πως πιθανώς είναι ο Μπάτμαν, πιάνοντάς την με μια κίνηση, αφήνοντας τους πάντες άναυδους.

Γράφει ο Γιώργος Διαλυνάς

Ο Μανού Τζινόμπιλι ήταν πάντα ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών για το σύνολο του Γκρεγκ Πόποβιτς. Η παρουσία του πάντα έφερνε στο παιχνίδι το κάτι διαφορετικό που ήθελε ο κόουτς, όμως δεν έμπαινε πάντα σε καλούπια. Η φράση «ελεγχόμενο χάος» περιγράφει εξαιρετικά τον τρόπο σκέψης και δράσης στο παρκέ, κυρίως όταν ήταν νεότερος. Στις 31 Οκτώβρη του 2009 γνώρισε την αποθέωση από το κοινό, κάνοντας πάλι κάτι απρόβλεπτο, έπιασε μια νυχτερίδα με τα χέρια του την ώρα που εκείνη πετούσε.

Ακόμα η σεζόν βρίσκονταν στο ξεκίνημά της, με τις ομάδες να προσπαθούν να βρουν ρυθμό. Το γεγονός αυτό βέβαια δε σήμαινε πως δεν υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ τους. Στην πρώτη περίοδο μια νυχτερίδα έκανε την εμφάνισή της επιθεωρώντας τα όσα διαδραματίζονται στις τέσσερις γραμμές, πετώντας ανενόχλητη. Η μασκότ των γηπεδούχων προσπαθούσε να την πιάσει με μια απόχη, αλλά μάταια.

Μετά από λίγο κάνει άλλη μια πτήση και ο Τζινόμπιλι δεν ήθελε με τίποτα να δει τον αγώνα να διακόπτεται πάλι. Περίμενε και την κατάλληλη στιγμή την ακινητοποίησε με μια αστραπιαία κίνηση του χεριού του, παραδίδοντάς την σε έναν υπεύθυνο και το ματς συνεχίστηκε.

Χρειάστηκε προληπτικά να του χορηγηθεί αντιλυσσικός ορός την επόμενη μέρα. Ο Τόνι Πάρκερ δεν μπορούσε να το πιστέψει.

«Το τρελό είναι ότι την έπιασε με το χέρι του. Ξέρουμε ότι είναι καλός σε εκτροπές και στην τοποθέτηση των χεριών, αλλά την άρπαξε και την παρέδωσε! Πάντα κάνει παλαβά πράγματα».

Manu-Ginobili-001.jpg

Μάσκα δε φορούσε ο Μανού, προδίδοντας έτσι ενδεχόμενη ταύτισή του με τον Μπάτμαν στην πραγματική ζωή. Το… κοκαλάκι της νυχτερίδας μάλλον το κράτησε, παίρνοντας άλλο ένα πρωτάθλημα το 2014.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0