Μια Φώτο μια Ιστορία

Ο Ουίλμπεκιν «μετακόμισε» στην ομάδα του Λάρκιν και του Πέρι, γιατί δεν μπορούσε να τους κερδίσει

Ο Ουίλμπεκιν «μετακόμισε» στην ομάδα του Λάρκιν και του Πέρι, γιατί δεν μπορούσε να τους κερδίσει

Από τα γήπεδα του Ορλάντο μέχρι τα παρκέ της Euroleague. H «άγνωστη» φιλική σχέση των Σέιν Λάρκιν, Σκότι Ουίλμπεκιν και Κέντρικ Πέρι.

Γράφει η Βασιλική Καραμούζα

Εσείς το ξέρατε ότι οι Σέιν Λάρκιν, Σκότι Ουίλμπεκιν και Κέντρικ Πέρι είχαν υπάρξει συμπαίκτες στα μικράτα τους, πολύ πριν βρεθούν ως αντίπαλοι σε επίπεδο Euroleague;

Κι όμως! Ο δις πρωταθλητής της Euroleague με την Αναντολού Εφές και άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, έπαιζαν στην ίδια σχολική ομάδα, στο Ορλάντο της Φλόριντα, όταν ήταν 11-12 ετών. Στην παρέα τους προστέθηκε και ο πάλαι ποτέ παίκτης της ΑΕΚ, ο οποίος πήρε πριν από λίγες ημέρες μεταγραφή στη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν, λοιπόν, εντάχθηκε στην ίδια ομάδα με τους Λάρκιν και Πέρι, επειδή «δεν άντεχε να χάνει» όπως έχει δηλώσει σε διάφορες συνεντεύξεις του ο βραχύσωμος γκαρντ της Ουνικάχα Μάλαγα και για αυτό συχνά δεχόταν τα πειράγματα των νέων συμπαικτών του.

«Ο Σέιν ήταν πάντα ο πιο γρήγορος παίκτης. Και ως παιδί έπαιζε με πανομοιότυπο τρόπο όπως τώρα στην Αναντολού Εφές. Ήταν άπιαστος και τίποτα δεν είχε αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν ένας σημαντικός παίκτης στην ομάδα, πρώτος σκόρερ και αναμφισβήτητα ο ταχύτερος άνθρωπος στο γήπεδο, πάντα.

Όσο για τον Σκότι, ήταν ο αντίπαλός μας για μερικά χρόνια, αλλά μετά από μια σεζόν που νικούσαμε τακτικά την ομάδα του, ήρθε μαζί μας. Μετά από αυτό, τον πειράζαμε συνεχώς ότι αναγκάστηκε να μετακομίσει σε μια πιο ταλαντούχα ομάδα, επειδή δεν μπορούσε να μας νικήσει. Πόσο γελούσαμε κάνοντας αστεία γι' αυτό»,
είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πέρι τον Μάρτιο του 2020, όταν ακόμα ήταν παίκτης της Μέγκα.

Οι τρεις τους είναι φίλοι μέχρι και σήμερα, παρόλο που μένουν σε διαφορετικές χώρες και πολλές φορές αναγκάζονται να παραταχθούν στο παρκέ ως αντίπαλοι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0