Μια Φώτο μια Ιστορία

Η φύση… κάλεσε τον Πολ Πιρς κι εκείνος προφασίστηκε τραυματισμό για να προλάβει! (video)

Η φύση… κάλεσε τον Πολ Πιρς κι εκείνος προφασίστηκε τραυματισμό για να προλάβει! (video)
5 Ιουνίου 2008: Οι Μπόστον Σέλτικς υποδέχθηκαν τους Λος Άντζελες Λέικερς για το πρώτο παιχνίδι των τελικών και ο Πολ Πιρς έπρεπε πάση θυσία να χρησιμοποιήσει το μπάνιο στην τρίτη περίοδο και τα κατάφερε προσποιούμενος σοβαρό τραυματισμό, χρησιμοποιώντας μάλιστα αναπηρικό αμαξίδιο...

Γράφει ο Γιώργος Διαλυνάς

Οι Σέλτικς το 2008 ήθελαν να κατακτήσουν το 17ο πρωτάθλημά τους κι έπρεπε να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Λέικερς στους τελικούς για να τα καταφέρουν. Το πρώτο παιχνίδι διεξήχθη στις 5 Ιουνίου και δεν το θυμάται κανείς για το σκορ, αλλά για την πανουργία του Πολ Πιρς.

Ακόμα κι αν η ομάδα του είχε ενισχυθεί με τους Ρέι Άλεν και Κέβιν Γκαρνέτ, το σκορ ήταν χαμηλό 51-46 με το τρίτο δωδεκάλεπτο σε εξέλιξη. Οι Λέικερς είχαν την κατοχή κι ο Κόμπε Μπράιαντ πήρε πάνω του την επίθεση. Ο Κέντρικ Πέρκινς προσπάθησε να τον κόψει, όμως στην προσπάθειά του έπεσε άθελά του πάνω στον Πιρς.
thumbnail_Paul-Pierce.jpg

Ο φόργουορντ των γηπεδούχων άρχισε να σφαδάζει ξαπλωμένος στο παρκέ. Τον πήραν σηκωτό οι συμπαίκτες του με το γόνατό του να πονά και τον συνόδευσαν εκτός γραμμών σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο που περίμενε. Όπως βέβαια παραδέχθηκε ο ίδιος ετεροχρονισμένα ο λόγος που χρειάστηκε το αμαξίδιο ήταν… απλώς η ανάγκη για τουαλέτα!

«Εκείνες τις στιγμές όντως πονούσε το πόδι μου, όμως ο πραγματικός λόγος που βγήκα έτσι εκτός παρκέ ήταν φυσική ανάγκη. Έπρεπε να πάω στο μπάνιο».

Και όντως επέστρεψε τελειώνοντας το ματς με 22 πόντους και 7/10 σουτ, οδηγώντας σαν άλλος Ουίλις Ριντ τους «Κέλτες» στην επικράτηση με 98-88. Η μπλόφα του αποπροσανατόλισε τους φιλοξενούμενους, που ορθώς μεν γκρίνιαξαν για την ξαφνική και ύποπτη επιστροφή, έμειναν όμως σ’ αυτήν περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε... 


www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0