Μια Φώτο μια Ιστορία

Να βρείτε κάποια να σας κοιτάζει όπως η Κόρτνεϊ Κοξ, τον Μάικλ Τζόρνταν!

Να βρείτε κάποια να σας κοιτάζει όπως η Κόρτνεϊ Κοξ, τον Μάικλ Τζόρνταν!
1995: Η πρωταγωνίστρια των Friends, Κόρτνεϊ Κοξ σε δείπνο με τον αστέρα των Σικάγο Μπουλς και του NBA, Μάικλ Τζόρνταν
Σχετικά Άρθρα
Γράφει η Βασιλική Καραμούζα

Κόρτνεϊ Κοξ και Μάικλ Τζόρνταν. Δύο διάσημοι, αγαπητοί και άκρως επιτυχημένοι -ο καθένας στον τομέα του- χαρακτήρες, σε σπάνιο φωτογραφικό υλικό από το 1995, που βγήκε στο φως της δημοσιότητας το 2020. Η Μόνικα, όπως είναι ευρέως γνωστή από το ρόλο που υποδύθηκε για δέκα χρόνια (1994-2004) στη θρυλική σειρά Friends, μοιράστηκε τις εν λόγω φωτογραφίες με το κοινό της στο Instagram, το Φεβρουάριο του 2020, με αφορμή το λόγο που είχε βγάλει ο MJ στο memorial για τον αδόκητο χαμό του Κόμπε Μπράιαντ

«Πριν από 25 χρόνια είχα τη χαρά να κάτσω δίπλα στον θρυλικό Μάικλ Τζόρνταν. Τον θυμάμαι να είναι τόσο ευχάριστος και αστείος και ευγενικός. Αυτή την εβδομάδα, καθώς παρακολουθούσα το συγκινητικό του αφιέρωμα σε έναν άλλο θρύλο, τον Κόμπε Μπράιαντ, ήθελα να ευχαριστήσω τον Μάικλ που μοιράστηκε τις ιστορίες του για τον μικρό του αδερφό... ήταν τόσο οικείες και τρυφερές. Στέλνω την αγάπη μου στη Βανέσα και την οικογένειά της, καθώς και σε όλες τις οικογένειες που επλήγησαν από αυτή τη φρικτή, φρικτή τραγωδία», ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η 57χρονη πια ηθοποιός, που εμφανίζεται να κοιτάει τον βετεράνο αστέρα του NBA με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. 


Βλέπετε είναι σύνηθες για τους μπασκετμπολίτσες, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τους σούπερ σταρς, να περιτριγυρίζονται από μοντέλα, ηθοποιούς ή γενικότερα celebrities, φαινόμενο που δε συναντάμε μόνο στη δεκαετία των 90's, αλλά μέχρι και σήμερα.

Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε κάποια ζευγάρια που απασχόλησαν έντονα τα ΜΜΕ στο πέρασμα των ετών. Τον Ντέβιν Μπούκερ με την Κένταλ Τζένερ. Τον Τρίσταν Τόμπσον με τον Κλόε Καρντάσιαν. Τον Νικ Γιανγκ με την Ίγκι Αζέλια. Τον Αμέρα Στούντεμαϊρ με την Σιάρα. Τον Κρις Ουέμπερ με την Τάιρα Μπανκς. Τον Τόνι Πάρκερ με την Έβα Λονγκόρια. Τον Μάρκο Γιάριτς με την Αντριάνα Λίμα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0