Μια Φώτο μια Ιστορία

Ένας για όλους και όλοι για έναν: Όταν οι παίκτες της Αθλέτικ Μπιλμπάο ξύρισαν τα κεφάλια τους για τον καρκινοπαθή Γεράι! (video)

Ένας για όλους και όλοι για έναν: Όταν οι παίκτες της Αθλέτικ Μπιλμπάο ξύρισαν τα κεφάλια τους για τον καρκινοπαθή Γεράι! (video)
2017: Η ιστορία της συγκλονιστικής στήριξης που παρείχαν οι ποδοσφαιριστές της Αθλέτικ Μπιλμπάο στον Γεράι Άλβαρεθ, όταν εκείνος έπασχε από καρκίνο στα γεννητικά όργανα.

Γράφει ο Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ο αμυντικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Γεράι Άλβαρεθ κλήθηκε δύο φορές στην καριέρα του να κάνει τη μεγαλύτερη... άμυνα της ζωής του.

Τόσο το 2017 όσο και το 2019 ο Βάσκος έδωσε τη μεγαλύτερη «μάχη» απέναντι στον καρκίνο, αφού είχε προσβληθεί από την επάρατη νόσο στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Ωστόσο, ο Γεράι δεν ήταν ποτέ μόνος του σε αυτή την προσπάθεια. Εκτός από την οικογένεια του, στο πλευρό του στάθηκε σύσσωμη η Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τους συμπαίκτες του να προχωρήσουν σε μια συγκλονιστική και σπάνια κίνηση.

Οι Βάσκοι ξύρισαν τα κεφάλια τους, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη συμπαράστασή τους στον συμπαίκτη τους.

Στο κέντρο της φωτογραφίας απεικονίζεται ο νεαρός αμυντικός και δίπλα του είναι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της Αθλέτικ, οι οποίοι είναι πραγματικά άξιοι συγχαρητηρίων.

Νικητής ζωής δύο φορές σε τρία χρόνια!

«Όταν φαίνεται ότι τον έχεις νικήσει, σηκώνεται και σε χτυπά ξανά, Αλλά, ήρεμα, αυτή τη μάχη θα την κερδίσω με όλον αυτόν τον κόσμο που με στηρίζει. Κι εάν πρέπει να τον νικήσω, θα επιστρέψω και θα σηκωθώ χίλιες και μία φορές», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γεράι Άλβαρεθ και τελικώς τα κατάφερε.

Κέρδισε τον καρκίνο δύο φορές μέσα σε τρία χρόνια και επέστρεψε δυνατότερος από ποτέ, όντας μέχρι και σήμερα ποδοσφαιριστής της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Μάλιστα, από τις 18 Ιουλίου 2017 έβαλε την υπογραφή του σε 7ετές συμβόλαιο με ρήτρα αποδέσμευσης στα 70 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο τον κρατάει στο Σαν Μαμές ως το 2026!




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0