Μια Φώτο μια Ιστορία

Ραφαέλ Τιοτέ: «Ξαναβρήκε» τον πατέρα του, Σεΐκ και ζέστανε τις καρδιές μας

Ραφαέλ Τιοτέ: «Ξαναβρήκε» τον πατέρα του, Σεΐκ και ζέστανε τις καρδιές μας
Η σύνδεση πατέρα γιου ποτέ δεν χάνεται και αυτό μας το απέδειξε περίτρανα ο Ραφαέλ Τιοτέ που έχασε τον πατέρα του και γνωστό ποδοσφαιριστή, Σεΐκ το 2017.
Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Κυριάκος Δημητρόπουλος

«Με βαθιά λύπη μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο πελάτης μου, Σεΐκ Τιοτέ, έφυγε από τη ζωή νωρίτερα μέσα στην ημέρα, αφότου κατέρρευσε στην προπόνηση με τον σύλλογό του, Μπέιτζινγκ Έντερπραϊζις. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω προς στιγμήν και ζητούμε σεβασμό για την οικογένειά του σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Ζητούμε για τις προσευχές σας»,
ήταν τα λόγια του Ιταλού ατζέντη, Εμανουέλ Παλαντίνο, τα οποία επιβεβαίωναν την τραγική είδηση.

GettyImages-108844143.jpg

Ο άλλοτε άσος των Άντερλεχτ, Τβέντε, Νιούκαστλ και διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού υπέστη καρδιακό επεισόδιο και απεβίωσε άδοξα μόλις στα 30 του χρόνια και ενώ είχε αρκετά χρόνια ακόμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και ακόμη περισσότερα στην ίδια του τη ζωή.

Η είδηση για τον Τιοτέ σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με πολλούς παίκτες, προπονητές και ποδοσφαιρόφιλους να εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους. Τραγική φιγούρα ο μόλις 3χρονος γιος του Ραφαέλ, ο οποίος ούτε μπορούσε να καταλάβει το μέγεθος της απώλειας, αλλά ούτε και να το διαχειριστεί.

246736553_405356734449259_6365853217945841168_n.jpg

FCAhmrxXMAU2din.jpeg

«Μπαμπά σε... βρήκα»

Ολόκληρη η οικογένεια της Νιούκαστλ «αγκάλιασε» τον Ραφαέλ και μάλιστα του έδωσε και μια φανέλα του πατέρα του, που είχε ως μήνυμα το: «Αναπαύσου εν ειρήνη, μπαμπάκα». Η φωτογραφία έγινε viral στα social media, ενώ η μητέρα του Ραφαέλ, Νίκι, έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πως: «Έχασα την αγάπη της ζωής μου. Αναπαύσου εν ειρήνη Σέϊκ. Τι μπορώ να πω στον γιο μας;»

Τόσο εκείνος όσο και η οικογένεια του θα ήταν καλοδεχούμενη σε οποιοδήποτε ποδοσφαιρική ή μη διοργάνωση των «ανθρακορύχων». Όπως έγινε άλλωστε και στην αναμέτρηση της Κυριακής (17/10) με την Τότεναμ. Ο 7χρονος πια Ραφαέλ βρέθηκε στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και «ξαναβρήκε» τον μπαμπά του. Και αυτό έγινε στον ειδικό τοίχο που διαθέτει ο σύλλογος με καταγεγραμμένα όλα τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που έχουν φορέσει τη φανέλα του.

Ο Ραφαέλ βρήκε το όνομα του μπαμπά του, ζέστανε τις καρδιές όλων μας και μας απέδειξε περίτρανα πως τη σύνδεση πατέρα και γιου δεν είναι ικανή να τη σταματήσει ούτε ο θάνατος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0