Καρώ Σημαία

MotoGP: Σοκαριστική πτώση του Μπεζέκι, τυλίχθηκε στις φλόγες η μοτοσικλέτα του! (video)

MotoGP: Σοκαριστική πτώση του Μπεζέκι, τυλίχθηκε στις φλόγες η μοτοσικλέτα του! (video)
Ένα πολύ άσχημο γεγονός έλαβε χώρα στο Grand Prix της Βαλένθια για το MotoGP καθώς ο οδηγός της VR46 Ducati, Μάρκο Μπεζέκι είχε μία σοκαριστική πτώση από την μοτοσικλέτα του! Ο ίδιος ευτυχώς δεν έπαθε κάτι, με την μηχανή από την άλλη να τυλίγεται στις φλόγες!

Από θαύμα γλίτωσε τα χειρότερα ο Μάρκο Μπεζέκι το πρωί του Σαββάτου (5/11) στο Grand Prix της Βαλένθια για το MotoGP. Ο οδηγός της VR46 Ducati στον γύρο εξόδου του από τα pit στο FP3 έχασε τον έλεγχο στη στροφή 7 της πίστας Ρικάρντο Τόρμο και αφού έπεσε από την μηχανή του, σύρθηκε για δεκάδες μέτρα στα χαλίκια.

Η μοτοσικλέτα την ίδια στιγμή διαλύθηκε και τυλίχθηκε στις φλόγες! Στο σημείο έσπευσαν άνθρωποι της πίστας με πυροσβεστήρες, οι οποίοι ωστόσο άργησαν, με τον Μπεζέκι να τα βάζει μαζί τους προς έκπληξη όλων καθώς η πτώση του ήταν πραγματικά τρομακτική!



Ο οδηγός της VR46 Ducati δεν έπαθε σχεδόν τίποτα και μάλιστα στη συνέχεια πήρε την εφεδρική μηχανή για να τελειώσει τον αγώνα του! Πέρα από τον Μπεζέκι,πτώσεις είχαν και οι Μάβερικ ΒινιάλεςΤακάκι Νακαγκάμι, Ραούλ Φερνάντεθ και τα αδέρφια Μπίντερ!

www.bnsports.gr



 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0