Καρώ Σημαία

Φερστάπεν για Χάμιλτον: «Όταν έχεις ήδη 7 πρωταθλήματα δεν είναι και τόσο άσχημο να χάσεις ένα»

Φερστάπεν για Χάμιλτον: «Όταν έχεις ήδη 7 πρωταθλήματα δεν είναι και τόσο άσχημο να χάσεις ένα»

Σε συνέντευξη του στην «The Guardian» ο Μαξ Φερστάπεν φάνηκε να είναι ιδιαίτερα σίγουρος πως κανείς δεν μπορεί να πάρει πίσω το πρωτάθλημα που κατέκτησε στο Άμπου Ντάμπι!

Ο Μαξ Φερστάπεν εξέφρασε την πεποίθηση του πως η έρευνα της FIA δεν μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα του πρωταθλήματος ενώ τόνισε πως μπορεί να ήταν άσχημο για τον Λιούις Χάμιλτον ωστόσο και εκείνος υπήρξε άτυχος κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Απλά κοιτάζεις πίσω στα 7 πρωταθλήματα που ήδη έχεις. Δεν είναι τόσο άσχημο, έτσι δεν είναι;»

Συγκεκριμένα ο Ολλανδός πιλότος, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «The Guardian», απάντησε σε ερώτηση για την έρευνα της FIA:

«Ναι, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Τίποτα απολύτως. Είχα μια πολύ καλή χρονιά και πιστεύω ότι το άξιζα. Ήμουν κι εγώ αρκετά άτυχος. Ο κόσμος θυμάται πάντα τον τελευταίο αγώνα, αλλά αν δείτε όλη τη σεζόν το πρωτάθλημα θα έπρεπε να είχε αποφασιστεί πολύ νωρίτερα.

Είναι δύσκολο για μένα να φανταστώ τον εαυτό μου σε μια τέτοια κατάσταση, διότι δεν έχω επτά πρωταθλήματα. Αν ήμουν 7 φορές πρωταθλητής, θα με πείραζε πολύ λιγότερο απ' όσο τώρα που μαχόμουν για τον πρώτο μου τίτλο», εξήγησε ο Φερστάπεν.

«Ενώ ήμουν επικεφαλής (του πρωταθλήματος) σε όλη τη διαδρομή, και είχα τον έλεγχο, θα ήταν πολύ πιο οδυνηρό να το έχανα στον τελευταίο γύρο απ' ό,τι αν είχα ήδη επτά πρωταθλήματα στο τσεπάκι. Απλά κοιτάζεις πίσω στα 7 πρωταθλήματα που ήδη έχεις. Δεν είναι τόσο άσχημο, έτσι δεν είναι;», κατέληξε.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0