Face to Face

Ο Τσούμπα Άκμπομ στο BN Sports: «Ιστορικά καλή ομάδα η ΑΕΚ, αλλά όχι σαν τον ΠΑΟΚ!» (video)

Ο Τσούμπα Άκμπομ στο BN Sports: «Ιστορικά καλή ομάδα η ΑΕΚ, αλλά όχι σαν τον ΠΑΟΚ!» (video)
Πάει ένας χρόνος από τότε που άφησε τον ΠΑΟΚ, αλλά παραμένει στην καρδιά του. Ο Τσούμπα Άκπομ μίλησε στο BN Sports μετά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άγιαξ (05/10, 1-1), δείχνοντας πως το σφύριγμα της λήξης τον βρήκε σωματικά στην OPAP Arena, αλλά το μυαλό του ήταν στη... Θεσσαλονίκη!
Σχετικά Άρθρα
Δηλώσεις στον Φάνη Τσοκανά

«Ξέρετε πόσο είναι το σκορ στον ΠΑΟΚ;» Η πρώτη ατάκα που βγήκε από το στόμα του Τσούμπα Άκπομ, όταν σταμάτησε μπροστά στους Έλληνες ρεπόρτερ στη μικτή ζώνη της OPAP Arena, για να παραχωρήσει δηλώσεις.

Είχαν περάσει μόλις λίγα λεπτά από τη λήξη του ματς της ΑΕΚ με τον Άγιαξ (05/10, 1-1), αλλά οι σκέψεις του Άγγλου φορ βρίσκονταν ήδη στην... Τούμπα!

Από το καλοκαίρι του 2023 ανήκει στον «Αίαντα», αλλά όπως φάνηκε, η καρδιά και το μυαλό του, δεν έχουν φύγει πλήρως από την Ελλάδα και συγκεκριμένα, τη Θεσσαλονίκη!

Μιλώντας στο BN Sports, μετά το ματς της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, ανάμεσα στην «Ένωση» και τον Άγιαξ, αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα της OPAP Arena, τη διαφορετική ΑΕΚ που συνάντησε φέτος, αλλά και τα αισθήματά του για τον ΠΑΟΚ, που και να θέλει, δεν... κρύβονται!


Πέρασε ένας χρόνος από τότε που έφυγες από την Ελλάδα και τώρα επέστρεψες συναντώντας μία διαφορετική ΑΕΚ. Ποια είναι η άποψή σου γι' αυτή τη νέα ομάδα;

«Η ομάδα είναι καλή. Η ΑΕΚ ιστορικά είναι μία καλή ομάδα, όχι σαν τον ΠΑΟΚ που είναι σε άλλο επίπεδο. Είναι καλή ομάδα με ωραίο γήπεδο».

Πόσο δύσκολο ήταν το παιχνίδι;

«Ο αγώνας ήταν δύσκολος, η ατμόσφαιρα καλή. Προσπαθήσαμε να παίξουμε και δυστυχώς ισοφοριστήκαμε αλλά θα έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι στο σπίτι μας».



Πώς βίωσες αυτή την περίεργη περίοδο στον Άγιαξ;

«Αργά, αλλά με έμφαση θα χτίσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Ήρθαν πολλοί παίκτες και πολλοί άνθρωποι στην ομάδα. Είναι η μετάβαση...»

Πώς είναι να είσαι πίσω στην Ελλάδα;

«Είναι πολύ καλό. Να ακούω τη γλώσσα, τους ανθρώπους. Μου λείπουν».

Συνεχίζεις να βλέπεις τον ΠΑΟΚ;

«Πάντα βλέπω τα highlights κάθε αγώνα. Συνεχίζω να μιλάω μερικές φορές με τον προπονητή».

ακπομ_παοκ.jpg

Έκανες τη μεταγραφή στον Άγιαξ, αλλά είχατε μία κρίση στην ομάδα. Ποιες είναι οι προσδοκίες σου;


«Ήταν δύσκολη αρχή. Παίρνουμε την κάθε μέρα ξεχωριστά. Προσπαθούμε να χτίσουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Αυτό είναι που κάνουμε».

Να σε περιμένουμε πίσω στην Ελλάδα;

«Κάποια μέρα σίγουρα. Μου λείπει αυτό το μέρος. Είναι σαν το σπίτι μου...»

Μόνο για τον ΠΑΟΚ;

«Μόνο για τον ΠΑΟΚ!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0