Football Talk

Εδώ είναι Τούμπα! Ο ΠΑΟΚ «ψαλίδισε» τα φτερά της Άιντραχτ με.. εξιλέωση Κουλιεράκη!

Εδώ είναι Τούμπα! Ο ΠΑΟΚ «ψαλίδισε» τα φτερά της Άιντραχτ με.. εξιλέωση Κουλιεράκη!

Με τεράστιο πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και πήρε μία τεράστια νίκη μέσα στην Τούμπα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

Γεμάτο θέαμα ήταν το ματς του ΠΑΟΚ απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τους παίκτες του Λουτσέσκου να παραμένουν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Το γκολ της ισοφάρισης από τους «Αετούς» πάγωσε την Τούμπα, αλλά ο 19χρονος Κουλιεράκης καθάρισε στην εκπνοή του χρόνου την υπόθεση νίκη.


Στο 15ο λεπτό ο Σαμάτα έβαλε… φωτιά στην Τούμπα αλλά στη συνέχεια η φάση ελέγχθηκε καθώς υπήρξε υπόνοια πως ο σκόρερ των Θεσσαλονικιών βρισκόταν σε αντικανονική θέση.

Ύστερα από έλεγχο της φάσης στο VAR διαπιστώθηκε πως ο 30χρονος βρισκόταν σε αντικανονική θέση και οι πανηγυρισμοί έλαβαν τέλος.

Ο πάγκος του ΠΑΟΚ καρδιοχτύπησε στο 22ο λεπτό, όταν ο Βιεϊρίνια βρέθηκε στο έδαφος αλλά ο αρχηγός των Θεσσαλονικιών συνέχισε κανονικά στον αγώνα.

Οι παίκτες του Ρασβάν Λουτσέσκου κατάφεραν να «ανοίξουν» το σκορ στο 28’ με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος εκτέλεσε ένα φάουλ με την μπάλα να καταλήγει εντός της εστίας του Τραπ.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος και αμύνονταν υποδειγματικά χωρίς να αφήνουν περιθώρια στους «Αετούς» να ισοφαρίσουν.

Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν ίδια και στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους παρέμενε η ίδια με τους παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» να κρατάνε την εστία τους ανέπαφη.

Αυτό, μέχρι το 69ο λεπτό, όταν ο Μάρμους έφερε το ματς στα ίσα σκοράροντας για το 1-1. Ο 24χρονος επιθετικός των Γερμανών εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του Κουλιεράκη και έχοντας πάρει την μπάλα την έστειλε με ένα άπιαστο σουτ στην εστία του Κοτάρσκι.


Μετά το γκολ της ισοφάρισης, η Άιντραχτ είχε ανεβάσει τους ρυθμούς της και απείλησε ξανά στο 82΄με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να πραγματοποιεί μία τεράστια απόκρουση ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαΐμπι.

Η μεγαλύτερη στιγμή του αγώνα στο 90+2’ όταν ο Κουλιεράκης βρήκε δίχτυα για τον ΠΑΟΚ γνωρίζοντας την αποθέωση μέσα στην Τούμπα. Ο Έλληνας αμυντικός διόρθωσε το προηγούμενο λάθος του χρίζοντας μία σπουδαία νίκη στην ομάδα των Θεσσαλονικιών με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 2-1.  

www.bnsports.gr


 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0