Basket Talk

Τζα Μοράντ: Ξεκινά έρευνα το NBA για όπλο που φέρεται πως έστρεψε σε 17χρονο - Εκτός για δυο ματς αποφάσισαν οι Γκρίζλις!

Τζα Μοράντ: Ξεκινά έρευνα το NBA για όπλο που φέρεται πως έστρεψε σε 17χρονο - Εκτός για δυο ματς αποφάσισαν οι Γκρίζλις!
Προβλήματα με το νόμο φαίνεται πως έχει ο Τζα Μοράντ καθώς το NBA ξεκινά έρευνα για βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει τον ηγέτη των Μέμφις να στρέφει όπλο προς έναν 17χρονο. Μάλιστα οι Γκρίζλις αποφάσισαν να τον αφήσουν εκτός τουλάχιστον για τα δύο επόμενα παιχνίδα μέχρι να διαλευκανθεί η κατάσταση.
Η ζωή του Τζα Μοράντ εκτός παρκέ δεν φαίνεται πως εξελίσσεται και τόσο ιδανικά όσο και μέσα από αυτό, τουλάχιστον ως προς τα... μπλεξίματα που έχει. 

Προσφάτως κυκλοφόρησε ρεπορτάζ της Washington Post που ήθελε τον ηγέτη των Μέμφις να απειλεί σεκιούριτι σε νυχτερινό κέντρο και να στρέφει όπλο εναντίον 17χρονου κατά τη διάρκεια ενός live στο Instagram και φυσικά το NBA δεν προτίθεται να αφήσει να περάσει στα... ψιλά αυτό. Ως εκ τούτου η κορυφαία λίγκα του πλανήτη ξεκινά έρευνα για όσα έχουν κυκλοφορήσει.
Θυμίζουμε βεβαια και πως πριν από δύο μήνες, το τηλεοπτικό δίκτυο TMZ είχε αποκαλύψει μία μήνυση που είχε γίνει εις βάρος του Μοράντ και αφορούσε επίθεση σε ανήλικο.

www.bnsports.gr 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0