Basket Talk

Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας στο BN Sports: «Ευλογημένος που αντιμετωπίζω θρύλους σαν τον Σπανούλη»!

Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας στο BN Sports: «Ευλογημένος που αντιμετωπίζω θρύλους σαν τον Σπανούλη»!

Μπορεί να «πλήγωσε» το Περιστέρι, αλλά ο Μαρσελίνιο Χουέρτας είχε μόνο καλά λόγια να πει για την ελληνική ομάδα, για τον «αρχιτέκτονά» της, Βασίλη Σπανούλη, και φυσικά για τους δικούς του συμπαίκτες.

Αποστολή στο Βελιγράδι: Αντρέας Φούντας

Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας, MVP του BCL για τη φετινή σεζόν, προσέφερε μια απολαυστική μπασκετική παράσταση στον ημιτελικό του BCL. Δυστυχώς, αντίπαλος και «θύμα» του Βραζιλιάνου, ήταν το σπουδαίο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Χουέρτας σκόραρε 25 πόντους, μάζεψε 9 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ, ενώ μαζί με τους επίσης ασταμάτητους Γκάι και Σερμαντίνι, άθροισαν 82 πόντους!

Παρ’ όλα αυτά, δε θέλησε καθόλου να σταθεί στην προσωπική του επίδοση:

«Νιώθω καλά μόνο επειδή νικήσαμε. Οι προσωπικές επιδόσεις απλά βοηθούν. Αν είχα 0 πόντους, θα ήμουν εξίσου χαρούμενος. Όλοι μαζί κάναμε ένα εκπληκτικό παιχνίδι».

Όταν τον ρωτήσαμε για τον Βασίλη Σπανούλη, για την ομάδα που έχει δημιουργήσει στο Περιστέρι και έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές φέτος, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. Παράλληλα, εξήρε το μυαλό και την προσωπικότητα του Σπανούλη:

«Είχαμε πάντα μάχες με τον Σπανούλη, τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και τώρα, με διαφορετικό τρόπο. Είναι μαχητής, είναι τρομερά έξυπνος. Έχει βάλει όλη του τη γνώση από την μεγάλη καριέρα του ως παίκτης στην προπονητική, καθοδηγώντας ιδανικά την ομάδα του. Είναι υπέροχο να αγωνίζεσαι απέναντι στους κορυφαίους, και είμαι ευλογημένος που συνεχίζω να το κάνω απέναντι σε θρύλους σαν τον Σπανούλη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0