Betpost

Θριαμβεύτρια η ΑΕΚ στη «μάχη των Δικεφάλων» για τον υπερδιπλασιασμό από το Pamestoixima!

Θριαμβεύτρια η ΑΕΚ στη «μάχη των Δικεφάλων» για τον υπερδιπλασιασμό από το Pamestoixima!

Διαβάστε τη στοιχηματική πρόταση του BN Sports από το Pamestoixima για το «ντέρμπι Δικεφάλων» στη Τούμπα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Η 8η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League έχει «ντερμπάρα» Δικεφάλων και πιθανότατα ντέρμπι τίτλου, καθώς σε περίπτωση νίκης της ομάδας του Αλμέιδα, το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα θα είναι σχεδόν βέβαιο και νομοτελειακό γεγονός.

Ο ΠΑΟΚ έχει πληγωθεί από τις συνεχόμενες ήττες που προκλήθηκαν από τις Κλαμπ Μπριζ στην Ευρώπη, τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την επώδυνη ισοπαλία στη Λαμία, όπου άλλωστε ισοδυναμεί με ήττα. Είναι δεδομένο, πως η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα καταθέσει ποδοσφαιρικό εγωισμό και θα προσεγγίσει το παιχνίδι σαν ζήτημα «ζωής και θανάτου». Έτσι κι αλλιώς, ενδεχόμενη ήττα «ματαιώνει» τις όποιες ελπίδες για τίτλο, ελπίδες που θα παραμείνουν μόνο στην περίπτωση νίκης. Δεδομένα η «καυτή» Τούμπα θα προσφέρει ώθηση στους «ασπρόμαυρους».

Από την πλευρά της, η Ένωση, μετά την μεγαλειώδη νίκη επί του Παναθηναϊκού, έχει στη διάθεσή της δύο «ματς μπολ» για να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, σε έδρες όμως όπου το να πάρει μια ομάδα αποτέλεσμα, ούτε εύκολο είναι ούτε δεδομένο. Προβλέπουμε πως ελλείψει και της πολύ μεγάλης πίεσης, η ομάδα του «Πελάδο» θα πραγματοποιήσει ένα μεστό παιχνίδι και πως θα «χτυπήσει» το παιχνίδι στα ίσα. H ομάδα του BN Sports εκμεταλλεύεται τις σούπερ αποδόσεις του Pamestoixima και επιχειρεί μία συγκεκριμένη πρόβλεψη.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(19:30) ΠΑΟΚΑΕΚ, 2 σε απόδοση 2.55 από το Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0