Τένις

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η νομική του ομάδα ζήτησε πάνελ τριών δικαστών ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα νέας έφεσης!

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η νομική του ομάδα ζήτησε πάνελ τριών δικαστών ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα νέας έφεσης!
Νέα δεδομένα στην υπόθεση της ακροαματικής διαδικασίας του Νόβακ Τζόκοβιτς, με τους δικηγόρους του να ζητούν πάνελ 3 δικαστών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα αυστραλιανά ΜΜΕ, η πλευρά του Τζόκοβιτς ζητάει ένα πάνελ τριών δικαστών. Ο λόγος είναι πως βάσει σχετικής νομοθεσίας, αν ο Τζόκοβιτς δικαιωθεί, τότε η πλευρά της κυβέρνησης της Αυστραλίας δεν θα έχει δικαίωμα έφεσης και ο Σέρβος θα μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά στο Australian Open.

Αν όμως η δίκη γίνει με έναν δικαστή, τότε θα υπάρχει η δυνατότητα έφεσης, κάτι που σημαίνει ότι ο Νόλε δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο τουρνουά, αφού η απόφαση - στην καλύτερη περίπτωση - θα βγει την Κυριακή (16/1) και το Australian Open αρχίζει την Δευτέρα (17/1).

Την τελική απόφαση για τον αριθμό των δικαστών θα την πάρει ο δικαστής Ντέβιντ Ο' Κάλαχαν και θα την ανακοινώσει κάποια στιγμή μέσα στην σημερινή (15/1) ημέρα. 

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί πως ο Νόλε μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο κράτησης για μετανάστες (Το ξενοδοχείο χρησιμοποιείται επίσης για την κράτηση 33 αιτούντων άσυλο και ταξιδιωτών που βρίσκονται σε καραντίνα λόγω της COVID-19), όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 09:00 π.μ (ώρα Αυστραλίας). Ακολούθως θα μεταφερθεί εκ νέου στο γραφείο των δικηγόρων του για να δώσει το παρών στην εκδίκαση της υπόθεσής του.




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0