Τένις

Tσιτσιπάς: «Παίζει με τους δικούς του κανόνες ο Τζόκοβιτς» (video)

Tσιτσιπάς: «Παίζει με τους δικούς του κανόνες ο Τζόκοβιτς» (video)

Την άποψή του για το περιστατικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και το εμβόλιο του εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στον «αέρα» βρίσκεται ακόμη η συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open, με το όλο σκάνδαλο που έχει προκύψει σχετικά με το γεγονός πως δεν έχει εμβολιαστεί. Θέση στο θέμα πήρε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος εξέφρασε ανοιχτά την άποψή του τονίζοντας στο WIO ότι ο Σέρβος λειτουργεί με τους «δικούς του κανόνες».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο WIO:

«Παίζει με τους δικούς του κανόνες και κάνει κάτι που δεν είχαν πολλοί παίκτες τα κότσια να κάνουν, ειδικά όταν η ATP ανακοίνωσε τα ειδικά κριτήρια για να μπεις στη χώρα. Κανείς δεν θα σκεφτόταν ότι μπορούσε να μπει στην Αυστραλία ανεμβολίαστος και χωρίς να ακολουθεί τα πρωτόκολλα. Θέλει μεγάλη τόλμη για να το κάνεις και βάζεις σε ρίσκο ένα Grand Slam.

Δεν θα το έκαναν αυτό πολλοί παίκτες. Εγώ επέλεξα να είμαι 100% έτοιμος και να μην έχω να σκεφτώ κάτι άλλο. Για μένα δούλεψε έτσι, για τον Νόβακ δούλεψε αλλιώς. Δεν σημαίνει ότι ο δικός μου τρόπος είναι ο σωστός και ο δικός του ο λάθος. Είναι όπως το παίρνει ο κάθε παίκτης».

Και συνέχισε: «Τα στατιστικά λένε ότι το 98% έχει εμβολιαστεί, έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν για να έρθουν να παίξουν. Ακολουθήσαμε, λοιπόν, τα πρωτόκολλα και αυτή είναι η μία πλευρά. Δεν ακολουθούν, όμως όλοι τους κανόνες που έχει βάλει η Tennis Australian και αυστραλιανή κυβέρνηση. Μια μικρή μερίδα ακολούθησε τον δικό της δρόμο και φαίνονται κατά κάποιο τρόπο οι υπόλοιποι σαν χαζοί ή κάτι τέτοιο».

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0