Football Talk

Μετά τον Χάαλαντ, πάει και για τον… Μπέλιγχαμ η Ρεάλ Μαδρίτης!

Μετά τον Χάαλαντ, πάει και για τον… Μπέλιγχαμ η Ρεάλ Μαδρίτης!

Ετοιμάζει πρόταση για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με δημοσιεύματα της Marca.

Οι Μαδριλένοι σχεδιάζουν από τώρα την νέα «φουρνιά» παικτών που θα τους κρατήσουν στη κορυφή για τα επόμενα χρόνια.

Μετά την αποκάλυψη για την ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του Έρλινγκ Χάαλαντ, που δύναται υπό προϋποθέσεις να τον στείλει στη Μαδρίτη το 2024, η Ρεάλ προετοιμάζει το έδαφος για να κάνει δικό της και τον 19χρονο Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ντόρτμουντ. Το καλοκαίρι του 2023 υπολογίζεται πως η τιμή του Άγγλου διεθνή θα αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο δε θα δυσκολευτούν να δώσουν οι «μερένχες».

Ο Μπέλιγχαμ αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή έχοντας καταγράψει 102 συμμετοχές ,14 γκολ και 20 ασίστ με την Ντόρτμουντ μόλις στα 19 του χρόνια. Παρουσιάζει μία απίστευτη ωριμότητα φορώντας το περιβραχιόνιο της BVB και έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στο κορυφαίο επίπεδο. Μπορεί να συνεισφέρει πολλά από την ποιότητα που έχει παίζοντας σε μία από τις θέσεις των τριών χαφ, γνωρίζει πώς να αμύνεται, να δίνει ρυθμό και να φτάνει στην αντίπαλη περιοχή.

Οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης ξέρουν ότι είναι απαραίτητο να τροφοδοτήσουν τη ζώνη των μηχανών δημιουργίας του παιχνιδιού έχοντας εντάξει στο ρόστερ της ομάδας ακόμα δύο τεράστια ταλέντα στο χώρο του κέντρου, τον Εντουάρντο Καμαβινγκά και τον Ορελιέν Τσουαμενί.

Φαίνεται λοιπόν πως οι Μαδριλένοι έχουν προετοιμάσει και με το παραπάνω το έδαφος για την αποχώρηση των βιονικών Λούκα Μόντριτς και Τόνι Κρος, όταν αυτοί αποφασίσουν να αποχωρήσουν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0