Football Talk

Ουντινέζε – Ρόμα 1-2: Ο Κριστάντε χάρισε τη νίκη στους «λύκους» 11 ημέρες μετά τη διακοπή του αγώνα (video)

Ουντινέζε – Ρόμα 1-2: Ο Κριστάντε χάρισε τη νίκη στους «λύκους» 11 ημέρες μετά τη διακοπή του αγώνα (video)

Ουντινέζε και Ρόμα συναντήθηκαν ξανά, 11 ημέρες μετά την κατάρρευση του Εντικά για να ολοκληρώσουν τη μεταξύ τους αναμέτρηση, με τον Κριστάντε να κάνει τη… διαφορά (25/03, 1-2).

Ο αγώνας ανάμεσα σε Ουντινέζε και Ρόμα ξεκίνησε στις 14 Απριλίου, όμως στο 71ο λεπτό διακόπηκε οριστικά, καθώς ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Ευτυχώς ο Γάλλος αμυντικός είναι καλά στην υγεία του και οι «λύκοι» 11 μέρες μετά πήραν τη νίκη, αφιερωμένη σε αυτόν, για την 32η αγωνιστική της Serie A (25/04, 1-2).

Πριν την οριστική διακοπή το σκορ ήταν στο 1-1, με τον Περέιρα να δίνει στο 23ο λεπτό το προβάδισμα στους γηπεδούχους εκμεταλλευόμενος τα λάθη στην άμυνα των Ρωμαίων.

Η ομάδα του Ντε Ρόσι απάντησε στο 64ο λεπτό με τον Λουκάκου να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά.

Τα τελευταία 19 λεπτά συνεχίστηκαν σήμερα (25/04), με τον Κριστάντε στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, να γίνονται αποδέκτης της μπάλας από το κόρνερ του Ντιμπάλα και στο 90+5’ έγραψε το τελικό 2-1.



Οι ενδεκάδες με τις οποίες συνέχισαν οι δύο ομάδες:

Ουντινέζε (Φ. Καναβάρο): Οκόγιε, Πέρεζ, Μπίγιολ, Κρίστενσεν, Φερέιρα, Σάμαρτζιτς, Ουάλας, Παγιέρο, Ζεμούρα, Περέιρα, Λούκα

Ρόμα (Ν. Ντε Ρόσι): Σβίλαρ, Κάρσντορπ, Κριστάντε, Σμόλινγκ, Σπινατσόλα, Ανχελίνιο, Πελεγκρίνι, Μαντσίνι, Ντιμπάλα, Αζμούν, Είμπραχαμ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0