Football Talk

Κώτσιρας: «Στην ομάδα συζητάμε ήδη για την Σλάβια – Οι απαιτήσεις είναι πολλές και θέλουμε πρόκριση»

Κώτσιρας: «Στην ομάδα συζητάμε ήδη για την Σλάβια – Οι απαιτήσεις είναι πολλές και θέλουμε πρόκριση»

Ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού, Γιάννης Κώτσιρας, μίλησε για τις επερχόμενες αναμετρήσεις με την Σλάβια Πράγας!

Ο Γιάννης Κώτσιρας, μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στην Σλάβια Πράγας τις δύο ερχόμενες Πέμπτες (4 και 11 Αυγούστου), τονίζοντας την επιθυμία του για διάκριση και επιτυχία. Ο Έλληνας μπακ, μοιράστηκε μαζί μας πως στην ομάδα υπάρχουν ήδη συζητήσεις για τους Τσέχους, ενώ ανέφερε πως η… δίψα του κόσμου είναι αντιληπτή και οι παίκτες θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να το πετύχουν!

Αναλυτικά όσα μοιράστηκε μαζί μας ο Γιάννης Κώτσιρας: 

Μετά το τελευταίο φιλικό, θεωρείς πως είστε έτοιμοι για τα ματς με την Σλάβια;

«Δεν είμαστε 100% έτοιμοι. Χρειάζεται να βάλουμε παραπάνω κομμάτια, γιατί υπάρχει η βάση από την περασμένη χρονιά. Πιστεύω θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στα παιχνίδια με τη Σλάβια. Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση, μετά τα δύο παιχνίδια!»

Έχετε συζητήσει το κίνητρο της Ευρώπης;

«Ασφαλώς υπάρχει δίψα για διάκριση. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ διαφορετικά, σε σχέση με το πρωτάθλημα. Είναι ευρωπαϊκά και σίγουρα η προσοχή όλων μας είναι στραμμένη εκεί. Όλοι μαζί, αλλά και κάθε παίκτης ξεχωριστά έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται για το πρώτο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας».

Πως νιώθεις για την πρώτη σου ευρωπαϊκή συμμετοχή;

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και περήφανος που φοράω την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ελπίζω να μπορέσω να αγωνιστώ στα παιχνίδια με την Σλάβια Πράγας, όμως οι ευθύνες και οι απατήσεις είναι υψηλές. Πρέπει να κοιτάξουμε ο καθένας μας ξεχωριστά να είμαστε έτοιμοι, τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά για να βοηθήσουμε την ομάδα να επιστρέψει εκεί που αξίζει!»

Αντιλαμβάνεστε την… δίψα του κόσμου; Ο κόσμος ζητάει «διπλό» μέσα στην Πράγα.

«Ναι σίγουρα. Ο κόσμος μας έδειξε και πέρσι πως διψάει για τίτλους, για διακρίσεις και για ευρωπαϊκή επιστροφή. Το ένα βήμα έχει γίνει, θέλω να πιστεύω πως εμείς θα είμαστε η ομάδα που εν τέλει θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση».

Ποιο είναι το δυνατό σας όπλο απέναντι στη Σλάβια;

«Κυριότερο όπλο μας είναι η βάσεις που υπάρχουν από την περασμένη χρονιά. Η χημεία και η ομοιογένεια που έχει η ομάδα, γιατί σε αυτά τα παιχνίδια θα παίξει μεγάλο ρόλο το πόσο δεμένη είναι η ομάδα. Ξέρετε, πως τα παιχνίδια δεν είναι πολλά και θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Το πιο δυνατό σημείο είναι πως η ομάδα ξέρει την φιλοσοφία του προπονητή από πέρσι και οι περισσότεροι που θα αγωνιστούν, θα είναι ο κορμός της περσινής ομάδας».

Έχετε μιλήσει καθόλου για την Σλάβια;

«Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες συζητάμε μεταξύ μας κάποια πράγματα και σιγά-σιγά και με το προπονητικό επιτελείο. Αυτήν την εβδομάδα θα επικεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι».

Ο αγωνιστικός σας στόχος;

«Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε την πρόκριση».

κωτσιρας.jpg

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0