Football Talk

Premier League: Ψηφίστηκε παίκτης της χρονιάς ο Μοχάμεντ Σαλάχ! (video)

Premier League: Ψηφίστηκε παίκτης της χρονιάς ο Μοχάμεντ Σαλάχ! (video)

Τον τίτλο του καλύτερο παίκτη της χρονιάς έλαβε ο Μο Σαλάχ για την αγωνιστική περίοδο 2021/22, ψηφιζώμενος από τους παίκτες της Premier League.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ψηφίστηκε ως «ο παίκτης της χρονιάς» από τους ποδοσφαιριστές της Premier League, για την αγωνιστική περίοδο 2021/22.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ στις πρώτες του δηλώσεις για την κατάκτηση του εν λόγω τίτλου ξεκαθάρισε πως νιώθει ξεχωριστή τιμή, αλλά θα προτιμούσε να είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Champions League.

Αναλυτικά, ο Αιγύπτιος επιθετικός δήλωσε:

«Είναι ξεχωριστή τιμή, καθώς αυτό το βραβείο ψηφίζεται από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Όπως είχα ξαναπεί, θα ήθελα να κατακτήσουμε την Premier League και το Champions League αλλά σε ατομικό επίπεδο είναι ιδιαίτερο να με ψηφίζουν οι αθλητές και οι δημοσιογράφοι ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην Αγγλία.

Πάντα αφήνω χώρο για το επόμενο τρόπαιο που θέλω να πάρω γιατί με κάνει να στοχεύω ενόψει της νέας σεζόν. Προσπαθώ τα τελευταία χρόνια να γίνω ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη και για αυτό πρέπει να υπάρχει ηρεμία στον αγωνιστικό χώρο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0