Football Talk

Παναθηναϊκός: Η αντεπίθεση ξεκινάει με νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Παναθηναϊκός: Η αντεπίθεση ξεκινάει με νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, μετά την αναβολή του ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και έχει ως στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (19/12, 19.30) στη Λεωφόρο ώστε να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Κυριάκος Δημητρόπουλος

Για τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αποτελεί ματς... αποδείξεων.

Οι «πράσινοι» που δεν αγωνίστηκαν μεσοβδόμαδα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελαφρά Ταξιαρχία, επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση και είναι πανέτοιμοι να ξεκινήσουν τη δική τους αγωνιστική αντεπίθεση!

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, χρειάζεται να κλείσει με εξίσου θετικό τρόπο το 2021, καθώς περιθώρια για άλλες γκέλες δεν υπάρχουν. Στη Λεωφόρο με τον κόσμο στο πλευρό τους οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν μια δυνατή ομάδα, τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ναι μεν έχασε με 4-0 από τον ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα, αλλά θα παίξει με πάθος και... επιθετική διάθεση ώστε να φύγει από την Αθήνα με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Με Σένκεφελντ βασικό!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όλη την εβδομάδα έκανε πολύ προσεκτική ανάλυση στον αντίπαλο και ζήτησε απόλυτη σοβαρότητα και συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές του, καθώς γνωρίζει πως οι πράσινοι σε περίπτωση νίκης, προσπεράσουν στη βαθμολογία τους Ηπειρώτες και φυσικά θα πάρουν… εκδίκηση για την ήττα με 1-0 στον πρώτο γύρο.

Ο Σέρβος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά ότι η ομάδα του θα αντιμετωπίσει ένα γκρουπ παικτών που βασίζονται στη δύναμη, την καλή κόντρα επίθεση και τις κοντινές γραμμές. Ένα συμπαγές σύνολο δηλαδή και συνεπώς το έργο των ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού μόνο εύκολο δε θα είναι για να κατακτηθεί το τρίποντο..

Όσον αφορά την ενδεκάδα, όπως δείχνουν μετά από 7 μήνες πιθανότατα επιστρέφει στην 11άδα ο Σένκεφελντ, ενώ ο Μπρινιόλι θα είναι στο τέρμα, ο Βέλεθ θα είναι στο πλάι του Ολλανδού στα στόπερ, ο Χουάνκαρ επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας μετά την τιμωρία του, και στο δεξί άκρο «παίζεται» η θέση ανάμεσα σε Κώτσιρα και Σάντσες.

Από εκεί και πέρα, δύσκολα θα αλλάξει κάτι στο 4-3-3 του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τους Ρούμπεν Πέρεθ, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Παλάσιος, Αϊτόρ και Καρλίτος να ξεκινούν.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Κώτσιρας, Σάρλιγια, Αλεξανδρόπουλος, Λούντκβιστ, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0