Football Talk

«Μαγικός» Καρέτσας, υπέγραψε το 1-0 της Γκενκ επί της Άντβερπ! (video)

«Μαγικός» Καρέτσας, υπέγραψε το 1-0 της Γκενκ επί της Άντβερπ! (video)

Στην 39η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βελγίου, «έλαμψε» για πρώτη φορά το αστεράκι του 16χρονου, Κωνσταντίνου Καρέτσα, ο οποίος αγωνίστηκε για 71’ και είχε καθοριστική συμβολή στο 1-0 της ομάδας του (ασίστ)!

Το πρωτάθλημα Βελγίου οδεύει κι αυτό προς την ολοκλήρωσή του και σε μία αναμέτρηση μεταξύ της Γκενκ και της Αντβέρπ για την 39η αγωνιστική των Play Offs, ο νεαρός Ελληνοβέλγος (αγωνίζεται στις μικρές Εθνικές του Βελγίου), Κωνσταντίνος Καρέτσας στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός έκανε… μαγικά αποκαλύπτοντας το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει. Πιο συγκεκριμένα, ο 16χρονος μέσος κατέγραψε στο ενεργητικό του μία εκπληκτική ασίστ που θυμίζει τον… Κωνσταντέλια για να έρθει ο Ζεκίρι και να υπογράψει το 1-0 της ομάδας του στο 28ο λεπτό.

Μάλιστα, η συνεισφορά του ήταν άκρως καθοριστική, καθώς το 1-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με την ομάδα του να πανηγυρίζει ένα τρίποντο το οποίο όμως την διατηρεί σε απόσταση από την κορυφή.

Ο μικρός παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο για 71’ ενώ η στατιστική του γέμισε καθώς πέρα από την ασίστ, δημιούργησε τρεις φάσεις για την ομάδα του, είχε δύο επιτυχημένες ντρίμπλες και 22/22 στις πάσες (100%).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0