Football Talk

Κι επίσημα «εποχή» Σλοτ στην Λίβερπουλ!

Κι επίσημα «εποχή» Σλοτ στην Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως από την 1η Ιουνίου θα εκκινήσει η νέα εποχή της ομάδας με τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο! Συμβόλαιο τριών ετών υπέγραψε ο Ολλανδός, που θα μεταφέρει μαζί του στο «Άνφιλντ» έμπιστους συνεργάτες του με σκοπό ν' ανταποκριθεί στις προσδοκίες των διοικούντων τους «κόκκινους». 

Μια μέρα μετά τον αποχαιρετισμό του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος μάλιστα τραγούδησε στο «Άνφιλντ» για τον αντικαταστάτη του προκειμένου με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο να ζητήσει από τον κόσμο του συλλόγου να στηρίξει τον νέο κόουτς, ο Άρνε Σλοτ ανακοινώθηκε επίσημα. 

Ο Ολλανδός κόουτς υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με το κλαμπ του λιμανιού και πιάνει δουλειά από την 1η Ιουνίου του 2024. Μαζί του στο Μέρσεϊσαϊντ θα πάρει και τους Σίπκε Χάλσχοφ (βοηθός προπονητή) και Ρούμπεν Πίτερς (επικεφαλής απόδοσης παικτών), τους οποίους εμπιστεύεται για το πρότζεκτ Λίβερπουλ 2.0, για το οποίο παίρνει τη σκυτάλη από τον Kloppo

Οι διοικούντες την αγγλική ομάδα θεώρησαν ότι ο Σλοτ κατάφερε πολλά και ξεπέρασε τις προσδοκίες στη Φέγενορντ, αναπτύσσοντας τα ταλέντα και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και παίρνοντας τον καλύτερο εαυτό απ' όλους που βρίσκονταν στο ρόστερ. 

Το ποδόσφαιρο υψηλής ενέργειας, με βάση την κατοχή της μπάλας και ο δυναμικός χαρακτήρας επιθετικού παιχνιδιού που εφαρμόζει, τον παρουσίασαν ως ιδανικό στις σκέψεις των ανθρώπων της Λίβερπουλ και κάπως έτσι φτάσαμε εδώ. Να επισημοποιείται, δηλαδή, ως ο νέος προπονητής του συλλόγου, στη μετά - Κλοπ εποχή. 



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0