Football Talk

Μπολόνια – Γιουβέντους 3-3: Την Κυρία δεν την ξεγράφεις ποτέ! (video)

Μπολόνια – Γιουβέντους 3-3: Την Κυρία δεν την ξεγράφεις ποτέ! (video)

Μια Γιουβέντους κατάθλιψη για 55’ είδε την Μπολόνια να προηγείται με 3-0 για να πραγματοποιήσει μία τρελή… αντεπίθεση και να φέρει το παιχνίδι στην ισορροπία σε διάστημα 8 λεπτών (3-3). Τρομερό το γκολ του Άρεκ Μίλικ!

Στο μεγάλο παιχνίδι της 37ης αγωνιστικής της Serie A, η Μπολόνια υποδεχόταν την Γιουβέντους του Μοντέρο με στόχο να της πάρει την τρίτη θέση. Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού αμφότερες ομάδες «πατούσαν» στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 67 βαθμούς. Αμφότερες είχαν εξασφαλίσει εδώ και αρκετές εβδομάδες την παρουσία τους στο Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Επρόκειτο για την τελευταία παράσταση των φοβερών γηπεδούχων στο Renato Dall’ Ara και η ομάδα του Τιάγκο Μότα αποζημίωσε το κοινό της και με το παραπάνω, ρίχνοντας από νωρίς τη Γιουβέντους στα σκοινιά (2-0) στο 11’) με τους Καλαφιόρι και Κάστρο να «βρίσκουν δίχτυα». Η Γιουβέντους αιφνιδιάστηκε από την εξέλιξη και δεν κατάφερε να ανταποδώσει και έκλεισε το ημίχρονο πίσω στο σκορ.



Και εκεί που πίστευε πως δεν υπάρχει κάτι χειρότερο, ο Ρικάρντο Καλαφιόρι μερίμνησε με δική του «ντοπιέτα» να προσδώσει διαστάσεις θριάμβου στο σκορ, μόλις στο 53ο λεπτό. Η Γιουβέντους δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.

 

Σε εκείνο το σημείο μίλησε η κλάση και η προσωπικότητα της ομάδας του Μοντέρο, η οποία προέβη σε δύο ολέθρια λάθη στην άμυνα τα οποία η Γιουβέντους δεν άφησε ατιμώρητα για να πραγματοποιήσει ένα τρομερό come back μέ σε οκτώ αγωνιστικά λεπτά. Πρώτα, ο Κιέζα στο 76’ μείωσε σε 3-1 με τους Μίλικ και Γιλντίζ να χτυπούν με διαφορά δευτερολέπτων (84’ και 85’) και να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα (3-3).

Η παγωμάρα είχε περάσει πλέον στην πλευρά των γηπεδούχων με τους γιουβεντίνους να χάνουν ευκαιρίες για να φτάσουν ακόμη και σε ανατροπή του σκορ. Το παιχνίδι το οποίο διεξήχθη υπό καταιγιστική βροχή, ολοκλρώθηκε ισόπαλο με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στους 68 βαθμούς και την τρίτη θέση της βαθμολογίας, μία στροφή πριν το τέλος.

 

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Μπολόνια (Τ. Μότα): Σκορούπσκι, Πος, Λουκουμί, Καλαφιόρι (75’ Μπεουκεμά), Κρίστιανσεν, Φρόιλερ (75’ Ελ Αζουζί), Έμπισερ, Εντόι, Όντγκααρντ (70’ Ορσολίνι), Ουρμπάνσκι (70’ Φαμπιάν), Κάστρο (63’ Σαλεμάκερς)

Γιουβέντους (Π. Μοντέρο): Σέζνι, Γκάτι (57’ Γιλντίζ), Μπρέμερ, Ντανίλο, Καμπιάσο (46’ Γουεά), Ιλίνγκ – Τζούνιορ, Ραμπιό (71’ Φατζιόλι), Λοκατέλι, Μιρέτι (46’ Αλκαράζ), Κιέζα, Βλάχοβιτς (64’ Μίλικ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0