Football Talk

Ιβάν Σαββίδης για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ: «Δώσατε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους, είμαστε όλοι μία οικογένεια»

Ιβάν Σαββίδης για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ: «Δώσατε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους, είμαστε όλοι μία οικογένεια»

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η «ασπρόμαυρη» πλευρά της Θεσσαλονίκης πανηγυρίζει ακόμη έξαλλα για το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ.

Μετά το σπουδαίο «διπλό» τίτλου στο Κλεάνθης Βικελίδης (19/05, 1-2), οι φίλοι του «Δικεφάλου» έκαναν τη νύχτα… μέρα.

Στο γλέντι που πραγματοποίησε μετά η ομάδα για να γιορτάσει την κατάκτηση του τίτλου, δεν έλλειπε ο Ιβάν Σαββίδης, όπου έβγαλε λόγο μπροστά σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης:

«Είμαι περήφανος για εσάς και ό,τι πετύχατε. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς, τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας. Νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ. Όταν μιλάω με εσάς ξεχωριστά νιώθω το πόσο πολύ σας στηρίζει η οικογένεια σας. Παιδιά είμαι ευγνώμων σε εσάς. Ξέρω πως περάσατε δύσκολα, πως ήταν σκληρή σεζόν και παλέψατε μέχρι τέλους. Αυτό που πετύχατε με τη δουλειά σας, έδωσε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους. Να είστε χαρούμενοι, να πιστεύετε στον εαυτό σας και στη δουλειά που γίνεται εδώ. Να αγαπάτε τις οικογένειες σας και να ξέρετε πως ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια».

Για τον Μάκη Γκαγκάτση: «Ο Μάκης έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές παράγοντες και ξέρει πως να… παίζει σκάκι πριν από τέτοιους τελικούς. Θέλω εδώ μπροστά σε όλους σας, να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Για τον Λουτσέσκου: 
«Ράζβαν σε ευχαριστώ και θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον πατέρα σου, είναι σα φυλαχτό για εμάς και μας φέρνει καλή τύχη. Μακάρι να ζήσει 100 ακόμα χρόνια και να μας φέρει με την τύχη του ακόμα 100 πρωταθλήματα».

Για τον υιό του, Γιώργο Σαββίδη: 
«Να είσαι πάντα μαζί τους και κοντά τους».

 www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0