Football Talk

Το παρελθόν και το μέλλον του Ατρομήτου κάτω από τα δοκάρια, κάποια στιγμή συνυπήρξαν, χωρίς να το ξέρουν…

Το παρελθόν και το μέλλον του Ατρομήτου κάτω από τα δοκάρια, κάποια στιγμή συνυπήρξαν, χωρίς να το ξέρουν…

Μία ιδιαίτερη σύμπτωση προέκυψε μετά την μεταγραφή του Κέναν Πίριτς στον Ατρόμητο, με τον τερματοφύλακα από την Βοσνία Ερζεγοβίνη να «ταυτίζει» τους αριθμούς του με τον… Ανδρέα Γιαννιώτη, πριν από μία τριετία, δίχως να το γνωρίζει!

Εξαιρετική χαρακτηρίζεται η μεταγραφή που κατόρθωσε να ολοκληρώσει ο Ατρόμητος, με την προσθήκη του Κέναν Πίριτς, με διετές συμβόλαιο! Πρόκειται άλλωστε για έναν ιδιαίτερα σταθερό τερματοφύλακα, ο οποίος φιλοδοξεί να δικαιώσει τις προσδοκίες που του έχουν αποδοθεί, έχοντας παράλληλα υπάρξει και διεθνής με την Βοσνία Ερζεγοβίνης, με 5 συμμετοχές!

Παρόλα αυτά, βασικός του στόχος είναι να βελτιώσει την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του Περιστερίου και να επαναλάβει ένα κατόρθωμα που δεν έχει πραγματοποιήσει την τελευταία τριετία, σε 75 συμμετοχές!

Αυτό σχετίζεται με τα διαδοχικά clean sheet, τα οποία δεν έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει για τρεις σερί αναμετρήσεις, από το 2017 και μετά, με την πιο πρόσφατη, καλύτερή του επίδοση να ξεκινά τον Σεπτέμβρη του 2017 και να έχει διάρκεια ενός μήνα!
Kenan-Piric.jpg

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης όμως είναι πως παράλληλα, την ίδια περίοδο, η νυν ομάδα του διένυε την καλύτερη αμυντική «φάση» της ιστορίας της!

Αναλυτικά, ο Ατρόμητος με τον Ανδρέα Γιαννιώτη είχε διατηρήσει ανέπαφη την εστία του για 9 ενενηντάλεπτα, πράγμα που μετουσιώνεται σε 720 αγωνιστικά λεπτά, δίχως τις καθυστερήσεις, με άμεση συνέπεια να βρίσκεται μέχρι και σήμερα στην έκτη θέση της λίστας των τερματοφυλάκων, που διαθέτουν τις καλύτερες επιδόσεις στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος!

Εύκολα λοιπόν γίνεται αντιληπτό πως το παρελθόν και το μέλλον του Ατρομήτου, με κάποιον… περίεργο τρόπο συνδέονται. Ο Κέναν Πίριτς το 2017 βρισκόταν στην Μόσταρ της Βοσνίας και διένυε μία εξαιρετική περίοδο, που έκτοτε δεν έχει βιώσει, ενώ ο Ανδρέας Γιαννιώτης «έγραφε» ιστορία με τον Ατρόμητο!
kenan-piric-atromitos-anakoinwsi.jpg

Θα καταφέρει ο Πίριτς να ζήσει κάτι ανάλογο στο παρόν με τον Ατρόμητο, και να «μάθει»… την ιστορία που δεν γνώριζε; Ο χρόνος θα δείξει και οι φίλοι του Περιστερίου ενδέχεται να… θυμηθούν τα παλιά!

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0