Football Talk

Αλλαγές από την UEFA, για δικαιότερη διανομή κερδών στις ομάδες και πιο ισορροπημένο καλεντάρι αγώνων!

Αλλαγές από την UEFA, για δικαιότερη διανομή κερδών στις ομάδες και πιο ισορροπημένο καλεντάρι αγώνων!

Αλλαγές προανήγγειλε η UEFA, τόσο αναφορικά με τη διανομή των κερδών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την επόμενη τριετία, όσο και για το καλεντάρι των αγώνων.

Έρχονται αλλαγές από την UEFA στις ευρωπαϊκές της διοργανώσεις, για την επόμενη τριετία! Με την αλλαγή του φορμάτ διεξαγωγής, σε Champions League, Europa League, Conference League, φαίνεται πως θα έρθουν τροποποιήσεις και στη διαδικασία διανομής των κερδών, όπως συζητήθηκε στο πλαίσιο της διήμερης συνάντησης, στο Λονδίνο, που είχαν άνθρωποι των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων!

Συγκεκριμένα, με επίσημη ενημέρωσή της, η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστό πως υπάρχει πρόθεση για ένα νέο σύστημα διαμοιρασμού των κερδών στις διοργανώσεις της UEFA. Σκοπός είναι να υπάρξει δικαιότερη διανομή, προς όλες τις ομάδες, ώστε να διαφυλαχθεί η ισορροπία μεταξύ τους.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι συζητήθηκε και το ζήτημα για το πιεσμένο καλεντάρι. Τόσο η UEFA όσο και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συμφώνησαν να εξεταστεί ενδελεχώς, για να αποσυμπιεστούν από το «βάρος» των πολλών παιχνιδιών, παίκτες και ομάδες. Κάτι που σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν άμεσα, από την ερχόμενη σεζόν (2024-25), για την, όσο το δυνατόν, ομαλότερη μετάβαση στο νέο φορμάτ των διοργανώσεων της UEFA.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0