Betpost

Γκολ και θέαμα στο Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ, «ταμείο» στη Novibet!

Γκολ και θέαμα στο Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ, «ταμείο» στη Novibet!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με τη Λίβερπουλ, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Premier League.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σέντρα της 35ης αγωνιστικής της Premier League, με τη Γουέστ Χαμ να υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο «Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου».

Προφανώς και οι φιλοξενούμενοι είναι το απόλυτο φαβορί, όμως καλό θα ήταν να μην παραβλέπουμε ορισμένα, συγκεκριμένα πράγματα. Στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει μόλις δύο νίκες η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και η μία εξ αυτών ήταν το επί της ουσίας αδιάφορο 1-0 στην Ιταλία με την Αταλάντα, στη ρεβάνς του 3-0 στο «Άνφιλντ». Σαν ήττα έμοιαζε αυτό το αποτέλεσμα, από τη στιγμή που ο αποκλεισμός δεν αποφεύχθηκε.

Μεσοβδόμαδα έπαιξε το τελευταίο της χαρτί για το πρωτάθλημα και αποδείχθηκε ανεπαρκής. Σε ένα γήπεδο όπου δεν έχανε εδώ και 12 αγώνες στην Premier League, η Λίβερπουλ παρουσιάστηκε ξανά κακή και γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Έβερτον, δεχόμενη πρώτη γκολ για 15ο ματς πρωταθλήματος. Σταμάτησε έτσι και ένα σερί 20 αγώνων εκτός έδρας στους οποίους σκόραρε.

Θεωρούμε πως θα βγάλει αντίδραση, αλλά προβλέπουμε G/G και Over 2,5. Αναξιόπιστες αμφότερες αμυντικά, πιθανό το 1.70 της Novibet.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(14:30) Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ G/G και Over 2,5 στο 1.70 στη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0