Betpost

Η Κηφισιά νικάει τον ΠΑΣ Γιάννινα και ελπίζει στην παραμονή για το… ταμείο της Interwetten!

Η Κηφισιά νικάει τον ΠΑΣ Γιάννινα και ελπίζει στην παραμονή για το… ταμείο της Interwetten!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Κηφισιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα (27/04, 20:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Play Outs της Stoiximan Super League.

Η Κηφισιά υποδέχεται στην Καισαριανή τον ΠΑΣ Γιάννινα για την προτελευταία στροφή των Play Outs του πρωταθλήματος.

Μετά το πολύ σπουδαίο «διπλό» και μάλιστα με ανατροπή στην έδρα του Ατρομήτου την προηγούμενη αγωνιστική (20/07, 1-2), οι γηπεδούχοι έμειναν «ζωντανοί» στη μάχη της παραμονής.

Στο τελευταίο ματς φέτος στην έδρα τους, οι «νεοφώτιστοι» θα κυνηγήσουν την πρώτη νίκη στο «σπίτι» τους στη διαδικασία των Play Outs, η οποία είναι μονόδρομος για την επιβίωσή τους.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι βαθμολογικά αδιάφορος, αφού έχει ήδη υποβιβαστεί στη Super League 2. Έχουν μόλις μία ισοπαλία σε αυτές τις πέντε αναμετρήσεις και τέσσερις ήττες, με πιο πρόσφατη αυτή στην έδρα του Πανσερραϊκού (21/04, 2-1). Θα κατέβουν στην Αθήνα με πολλές απουσίες, στην τελευταία τους εξόρμηση για το φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου θα τα δώσει όλα για τη νίκη, ώστε να έχει ακόμη ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία και θεωρούμε ότι μπροστά στο κοινό της θα καταφέρει να «λυγίσει» τους αδιάφορους Γιαννιώτες, για το 1.43 της Interwetten.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(27/04, 20:00) Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα 1 σε απόδοση 1.43 από την Interwetten

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0