Face to Face

Ο Ματίας Λεσόρ στο BN Sports: «Είμαστε πεινασμένοι για νίκες και έχουμε αυτοπεποίθηση!»

Ο Ματίας Λεσόρ στο BN Sports: «Είμαστε πεινασμένοι για νίκες και έχουμε αυτοπεποίθηση!»

Ποιος μπορεί να σταματήσει τον Ματίας Λεσόρ; Είναι «οδοστρωτήρας» και στο διάβα του σπέρνει… νίκες πραγματοποιώντας τη μία καλύτερη εμφάνιση μετά την άλλη. Ο κορυφαίος σέντερ ανέλυσε στο BN Sports το mindset του Παναθηναϊκού και ειδικά ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να… πλέξει το εγκώμιο του Μάικ Τζέιμς.

Δηλώσεις στην Ευτυχία Οικονομίδου

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ακόμη και στις όχι και τόσο καλές του μέρες έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει και μάλιστα με περίσσια άνεση. Έτσι έγινε και απέναντι στη Βιλερμπάν σε ένα ΟΑΚΑ που βρισκόταν στο… πόδι συνεχώς με τους «πράσινους» να ξεπερνούν τα εμπόδια του πρώτου ημιχρόνου και να παίρνουν μία νίκη που ήταν απαραίτητη. 

6143734_2.jpg

Ο Ματίας Λεσόρ, ίσως ο πιο απολαυστικός παίκτης αυτή την στιγμή, όχι μόνο στον Παναθηναϊκό, αλλά και σε ολόκληρη την EuroLeague τέθηκε στην διάθεση του BN Sports και πρώτα απ’ όλα μίλησε για την αναμέτρηση απέναντι στους Γάλλους κάνοντας λόγο για το σημείο «κλειδί» που άλλαξε την εικόνα της ομάδας του στο παρκέ.

«Η εικόνα μας άλλαξε ραγδαία όταν αρχίσαμε να παίζουμε πιο έντονα και να ασκούμε πίεση στον αντίπαλο. Συγκεντρωθήκαμε και ρίξαμε το βάρος μας στην άμυνα. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε την σωστή ενέργεια, ούτε ήμασταν τόσο πιεστικοί και πρώτους απ’ όλους εγώ. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο όλοι ανεβήκαμε», ήταν τα λόγια του Λεσόρ για τη ροή του αγώνα με τη Βιλερμπάν.

6143727.jpg

Ο Γάλλος σέντερ πραγματοποίησε άλλη μία μυθική εμφάνιση με 17 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ είναι νωπές ακόμη οι μνήμες από το ματς κόντρα στη Ρεάλ στη Μαδρίτη, όπου ξεπέρασε κάθε λογική και… ξέσπασε στην αντίπαλη ρακέτα με τα καρφώματά του. Με βεβαιότητα, λοιπόν, μπορεί κάποιος να πει ότι ο Λεσόρ βρίσκεται σε ένα «μομέντουμ» αν και η απόδοση του είναι σταθερά καλή.

«Μπορεί όντως να βρίσκομαι σε καλό… φεγγάρι όσον αφορά το παιχνίδι μου, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Πρέπει να προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι όπως τα τελευταία και να τα κυνηγάμε ως το τέλος. Είμαστε πεινασμένοι για νίκες. Έχουμε αυτοπεποίθηση πάντως και είναι καλό να παίζουμε με αυτή. Δεν πρέπει να τεμπελιάζουμε, γιατί κανένα ματς δεν είναι εύκολο στην Ευρωλίγκα», τόνισε ο 28χρονος ψηλός αναλύοντας και το σκεπτικό της ομάδας.

Σαφώς το μυαλό των «πράσινων» πλέον βρίσκεται στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την αγωνιστική που ακολουθεί, που δεν αποτελεί απλά ένα ματς γοήτρου της κλασσικής αντιπαλότητας των δύο «αιωνίων», αλλά θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη της EuroLeague και την βαθμολογία.

«Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που θα είναι καθοριστικό και για την τελική κατάταξη στην EuroLeague. Εμείς θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε μια θέση στην τριάδα. Ο Ολυμπιακός μας κυνηγάει για την τετράδα και θέλει να πάρει το πλεονέκτημα έδρας, οπότε το ματς αυτό είναι μεγάλης σημασίας», τόνισε ο Ματίας Λεσόρ ενόψει του ματς κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Δεν γινόταν φυσικά να μην ερωτηθεί για τον άνθρωπο που έγραψε με «χρυσά» γράμματα το όνομά του στην ιστορία της EuroLeague, τον Μάικ Τζέιμς, που ξεπερνώντας τον Βασίλη Σπανούλη έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Συγχαρητήρια στον Μάικ Τζέιμς! Είναι τρομερός παίκτης κι εμείς είμαστε πολύ τυχεροί που καταφέραμε να γίνουμε μάρτυρες αυτού του σπουδαίου επιτεύγματος κι ακόμη περισσότερο που παίζουμε ενάντια σε έναν παίκτη αυτού του επιπέδου», ήταν τα λόγια του Λεσόρ που δε θα μπορούσαν να μην είναι εγκωμιαστικά γι’ αυτόν τον εκπληκτικό σκόρερ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0